VS Automatic

VS Automatic er en innovativ energi- og elinstallatør til både private- og erhvervskunder med over 20 års erfaring i El branchen

Elektriker og automationsvirksomheden beskæftiger i dag 100 medarbejdere og er lokaliseret med en afdeling i Horsens, Østbirk og Hovedgård. Herfra serviceres både nationale samt internationale kunder indenfor alle former for El arbejde.

VS Automatic spænder bredt og er stærke på alt fra klassiske elinstallationer til store komplekse installationer som f.eks. industriautomatik og programmeringsopgaver. De arbejder med alle slags elinstallationer, herunder rådgivning om alternativ energi, el-syn, sikring, overvågning, ladestander til elbil, varmepumper mm.

 

Kvalitet, service og høj faglighed er vigtige nøgleord for den jyske El virksomhed, hvor de tætte og langvarige relationer til både privat- og erhvervskunder vægtes højt. Her er kunden altid i centrum så opgaven løses bedst muligt.

Et andet væsentligt knudepunkt er medarbejdernes trivsel, da tilfredse og glade medarbejdere afspejler dén opgave, som leveres ude hos kunden. Derfor arbejder VS Automatic med deres Employer Branding strategi, så arbejdsmiljøet fortsat er i fokus.

VS Automatic er i rivende udvikling og søger altid indsigt i den nyeste viden og udvikling, til gavn for både eksisterende samt fremtidige kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere.

 

Find ledige jobs hos VS Automatic her

VS Automatic

Ormhøjgårdvej 15
8700 Horsens