Vendlet ApS

Vendlet ApS er en hastigt voksende virksomhed i hjælpemiddel- og velfærdsteknologibranchen.

Vi tror på, at man opnår de bedste resultater ved at fokusere. Med et klart fokus skabes der de bedste muligheder for at opbygge stor viden inden for fokusområdet og finde de bedste løsninger.
Vores fokus er den sengeliggende borger og patient. Dette fokus resulterer i stor viden og høj faglighed i spørgsmål relateret til den sengeliggende herunder lejring, forflytning, arbejdsmiljø, vævsskader, bariatri, søvn og meget mere.

Det er vores mål, at al vores viden og alle vores produkter i sidste ende skal medvirke til at forbedre og optimere plejesituationen og processerne relateret til denne således, at der skabes overskud til at yde lidt mere omsorg.

Find ledige jobs hos Vendlet ApS her

Vendlet ApS er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Fysio- og ergoterapeut Ingeniør Lager og logistik Marketing Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Salg Sundhed Sygeplejerske Tekniker Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab
Mød en medarbejder hos Vendlet - Henrik

Mød en medarbejder hos Vendlet – Henrik

I denne video kan du se, hvordan det er at arbejde hos Vendlet. Du møder Henrik, der er vores salgskonsulent i Nordjylland. Han er uddannet fysioterapeut og bruger sin faglighed i hans job hver dag.

Fordele ved VENDLET

Fordele ved VENDLET

Vendesystemet er designet til at håndtere forflytning og vending af den ressourcesvage, sengeliggende borger uden at overbelaste personalet.

Vendlet ApS

Egelund 33
6200 Aabenraa