Vejle Kommune

Vejle med Vilje – en moderne kommune.

Vejle ligger centralt i Danmark, med tog og motorvej er det hurtigt og let at komme til og fra Vejle. Der er adgang til 500.000 arbejdspladser inden for en times kørsel. Vejle er også nabo til Billund Lufthavn, Danmarks næststørste lufthavn med faste forbindelser til alle de europæiske lufthavne. Hamborg er kun 2,5 time væk. Og vores hovedstad kan nås på to timer med lyntoget.

Vejle Kommune tiltrækker masser af børnefamilier. Derfor arbejder vi hele tiden på, at skabe de bedste rammer og muligheder for vores børn og unge. Hos os finder du fleksible børnepasningsmuligheder, pasningsgaranti og en innovativ folkeskole.

100 Resilient Citys
Vejle er som den eneste nordiske kommune med i et Globalt bynetværk, sammen med byer som Rio de Janeiro, Rom, Durban, Los Angeles, New York City og San Francisco. Det er Rockefeller Foundation, der står i spidsen for netværket, læs mere her: http://www.resilient.vejle.dk

Som arbejdsplads
Vejle Kommune har små 10.000 ansatte, fordelt på en bred vifte af fagligheder og arbejdspladser, Vi sørger for dagtilbud og skolegang, tilbud til borgere med særlige vilkår, byudvikling, renovation, ældrepleje, turisme og meget meget mere. Med andre ord er du som leder eller medarbejder med til at gøre Vejle Kommune til et godt sted at leve, bo og arbejde. Det er arbejde med mening.

Fælles for alle ansatte er den værdibaserede personalepolitik. Vi tror på, at værdier som ”Anerkendelse”, ”Sig det..” og ”Frie rammer” skaber det bedste grundlag for velfungerede arbejdspladser. Og vi tror på, at trivsel og arbejdsglæde er vejen til den bedste service til borgerne.

Hverdagsinnovation
Som arbejdsplads satser vi på at have styr på driften samtidig med, at vi udvikler. Kunsten er at forsøge at gøre tingene på nye måder, finde nye metoder, inddrage borgerne og udvikle nye partnerskaber. Vi kalder det hverdagsinnovation og Samskabelse.

Vejle med Vilje
Vejle med Vilje er visionen for kommunen. En vision der sætter en høj ambitiøs for service og udvikling af vores arbejdspladser. For at leve op til visionen, tror vi på, at der skal være højt til loftet og plads til at du som ansat får rum til at udfolde din faglighed.

Oplev Vejle
I Vejle og omegn har vi events og aktiviteter for enhver smag og alle aldre. Derfor har vi samlet dem alle på www.oplev.vejle.dk. Her findes oplysninger om alt lige fra musik til idrætshaller, fra skove til strande og fra teater til koncerter.

Velkommen

Find ledige jobs hos Vejle Kommune her

Vejle Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Arkitektur Beskæftigelsesfaglig Biolog (sundhed) Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Digital Design Erhvervsudvikling Formidling Generalist Grafiker HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kemiingeniør Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Landskabsarkitekt Ledelse Marketing Multimedia Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Pædagogik Sociale medier Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Tekstforfatter Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Vejle Kommune

Skolegade 1
7100 Vejle