Vejdirektoratet

Vi skaber sammenhæng

Vejdirektoratet planlægger, anlægger og driver statens veje. Det vil sige motorveje, motortrafikveje, en stor del af landevejene og mange af landets broer. I alt cirka 3.800 kilometer.

Vi sikrer, at trafikanterne kan komme nemt og sikkert frem. Det gør vi ved hjælp af hurtig trafikinformation og ved at rydde vejene efter uheld og andre hændelser. Fra Trafiktårnet i København overvåger vi trafikken døgnet rundt, så vi straks kan gribe ind.

Vi udbygger og vedligeholder det statslige vejnet, og vi producerer analyser, forundersøgelser og rapporter om kommende vej- og broprojekter. Det er vores ansvar, at anlægsbevillingerne bruges bedst muligt, og at nye broer og veje bygges inden for både tid og budget.
Vores arbejde består primært af tre elementer

Planlægning
I planlægningen af vejene er det vores ambition at skabe løsninger, der ikke belaster omgivelserne unødigt, men får både bilismen og den kollektive trafik til at fungere sammen.

Anlæg og drift
Når vi anlægger og driver veje og broer, er målet at skabe sikre og velfungerende løsninger, der samtidig er bæredygtige og økonomisk ansvarlige, så Danmark får de bedst mulige veje for pengene

Trafikafvikling og -ledelse
Når vejene først er anlagt, fortsætter vi arbejdet med at sikre optimal udnyttelse af dem. Det gør vi ved at guide dig og de andre trafikanterne, så I kan komme nemt og sikkert frem.

Vi er placeret i Syddanmark
Vi har arbejdspladser i hele Danmark og du har bl.a. mulighed for at arbejde fra vores kontor i Middelfart. Vi er ca. 50 medarbejdere i Middelfart, der med baggrunde som blandt andet ingeniør, tekniker, landinspektør, kontorfunktionær eller specialarbejder arbejder med vores tre primære elementer.

Karriere i Vejdirektoratet
Vi er altid på jagt efter de bedste hoveder og de mest innovative ideer til at løse de mange opgaver i Danmarks infrastruktursektor.
Vi søger derfor en mangfoldighed af faglige profiler og kan tilbyde flere karriereveje. Vi har blandt andet brug for ingeniører, bygningskonstruktører, økonomer, jurister og IT-specialister.
Vi søger også andre fagligheder, så tag gerne et nærmere kig på vores ledige stillinger eller opret en jobagent, så du altid bliver opdateret, når vi har en åbning, der passer til netop dig. ?

Find ledige jobs hos Vejdirektoratet her

Vejdirektoratet er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Agronom Analyse Biolog (natur) Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Designer/Teknisk Designer Diplomingeniør Indkøb Ingeniør It-ingeniør Jura Kort- og Landmålingstekniker Landinspektør Landskabsarkitekt Ledelse Offentlig administration Procesingeniør Procesinnovation Projektledelse/Planlægning Tekniker Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Vejdirektoratet

Teglgårdsparken 102
5500 Middelfart​