Varde Kommune

I Varde Kommune har vi enestående naturoplevelser lige uden for døren.

Samtidig er her et blomstrende erhvervsliv og et bredt udbud af kulturelle aktiviteter.
Varde Kommune er en organisation med ca. 3.900 ansatte. Arbejdsopgaverne er mange og forskelligartede. Der løses opgaver lige fra skolegang, børnepasning, ældrepleje, borgerbetjening, teknik- og miljøarbejde, erhvervsservice samt arbejde med natur, kultur og idræt.

Helt overordnet er vi en organisation, som leverer velfærdsløsninger og sikrer udvikling i Varde Kommune til gavn for borgerne.
vardekommune.dk kan du læse mere om, hvilke konkrete opgaver Varde Kommunes omkring 3900 ansatte hver dag arbejder med og løser.

Organisationen er præget af at være hierarkisk flad, ansvaret er lagt ud i organisationen og hver enkelt institution eller afdeling har sin egen aftale med det politiske niveau om retning de kommende år. Vi vil gøre en indsats for, at du får en spændende og udfordrende arbejdsdag med gode arbejdsforhold.
Til gengæld forventer vi, at du er med til at videreudvikle din arbejdsplads, dig selv og bidrager til det gode arbejdsmiljø.
Så man kan sige at det er et stort ansvar, du påtager dig, når du vælger at arbejde hos os… men så er du også garanteret et job, der giver mening og
værdi for vores borgere, virksomheder og kolleger

Find ledige jobs hos Varde Kommune her

Varde Kommune  er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Biolog (sundhed) Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Diplomingeniør Formidling Generalist Grafiker HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kemiingeniør Kommunikation Kulturudvikling Ledelse Marketing Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Pædagogik Tandlæge Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Varde Kommune

Bytoften 2
6800 Varde