VandCenter Syd

VandCenter Syd er et af Danmarks største vandselskaber og ejes af Odense og Nordfyns kommuner.

Vi beskytter grundvandet og sikrer rent og sundt drikkevand.
Vi tager hånd om det brugte vand, renser det og leder det tilbage til naturen. Vi håndterer regnvand og hjælper med at klæde byen på til fremtidens klima. Vi har fokus på bæredygtighed og nytænkning – og sælger vores knowhow i hele verden.

Find ledige jobs hos VandCenter Syd her

VandCenter Syd er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Arbejdsmiljø Designer/Teknisk Designer Energiingeniør Forsyningsoperatører HR Kemiingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Maskinmester Miljøteknologi Procesingeniør Procesoperatør Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Tekniker Teknisk Service Økonomi/Regnskab
Troels beskytter grundvandet | VandCenter Syd | Vandets Dag 2016

Troels beskytter grundvandet | VandCenter Syd | Vandets Dag 2016

Vi forsyner Odense med drikkevand, som vi pumper op fra undergrunden. Dette værdifulde grundvand er dog sårbart over for bl.a. sprøjtegifte og pesticider. Derfor har vi en målrettet indsats og fokus på at beskytte grundvandet mod forurening – og sikre det i mange generationer frem.

Troels er hydrogeolog og projektchef i VandCenter Syd og arbejder med at beskytte grundvandet ved bl.a. at rejse skov. Her står han i Elmelund Skov i Odense. En del af VandCenter Sys videoserie i forbindelse med Vandets Dag 2016.

Lærke forbereder byen på fremtidens klima | VandCenter Syd | Vandets Dag 2016

Lærke forbereder byen på fremtidens klima | VandCenter Syd | Vandets Dag 2016

Fremtidens klima byder på flere skybrud og voldsommere vejr. Det kræver, at vi allerede i dag planlægger og forbereder byerne på klimaforandringerne.

Lærke er landskabsarkitekt og arbejder hos VandCenter med klimatilpasning. En del af videoserien i forbindelse med Vandets Dag.

VandCenter Syd

Vandværksvej 7
5000 Odense C