Væksthus Syddanmark

I Væksthus Syddanmark er vi uvildige og udfordrer etablerede vækstvirksomheder med et konstruktivt syn på deres forretning, så virksomhedens udvikling accelereres yderligere.

Vi skaber kontinuitet og er sparringspartner for de mest vækstambitiøse virksomheder i Region Syddanmark, der både kan og vil skabe yderligere vækst og udvikling.

Vores vækstkonsulenter har mange års praktisk og kommerciel erhvervserfaring fra større danske virksomheder og har omfattende netværk, som de åbner for til gavn for virksomhederne.

Med udgangspunkt i vores specialiserede viden, kommercielle indsigt og erfaring samt sparring og programmer, skaber vi konkret værdi for vores kunder, der kan aflæses i deres resultater.

Vores medarbejdere er servicemindede og kompetente med solide uddannelser og kommerciel erhvervserfaring.

Find ledige jobs hos Væksthus Syddanmark her

Væksthus Syddanmark er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence Civilingeniør Dataanalytiker (Big Data) Diplomingeniør Eksportsalg Erhvervsudvikling Finansiel rådgivning/Financial trading Formidling Kommunikation Konsulent Ledelse Marketing Procesingeniør Procesinnovation Produktionsingeniør Projektledelse/Planlægning

Væksthus Syddanmark

Forskerparken 10 E
5230 Odense M

Dokvej 3
6700 Esbjerg