Universal Robots A/S

Arbejder for en bedre fremtid

Universal Robots er en innovativ virksomhed med høje ambitioner. Hos UR bliver du del af et dynamisk team, som dagligt udfordres til at levere resultater. Det er ikke bare snak, vi sætter handling bag ordene. Vi gør ideer til handling. Du vil få professionel sparring og støtte som led i vores udviklingsfokuserede karriereforløb.

Din arbejdsdag vil starte i et sundt arbejdsmiljø i vores nye, topmoderne lokaler i Odense – fyldt med god energi og en varm og indbydende atmosfære.

Størstedelen af din tid vil du skulle arbejde sammen med åbne, passionerede og engagerede kollegaer, som laver det, de holder af, i et miljø, hvor alle ideer og kreative løsninger bydes velkommen. Vi har modet til at gøre det, andre mener er umuligt, og arbejder for at gøre ny teknologi til en realitet for virksomheder, uanset størrelse.

Du vil få mulighed for at bidrage til at gøre Universal Robots til en succes. Hos UR vil du få ansvar og få lov til at tage ansvar. Vi stoler på, at vores medarbejdere træffer velfunderede beslutninger, som kommer organisationen til gavn.

Find ledige jobs hos Universal Robots A/S her

Universal Robots er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Elektroingeniør Ingeniør It-ingeniør Maskiningeniør Produktionsingeniør Produktionsteknolog Programmering Robotteknologi Softwareingeniør

Universal Robots A/S

Energivej 25
5260 Odense S