Ulkebøl Plæneklipperservice

“En solskinsdag den 15. marts 1965 startede Ulkebøl Plæneklipper Service hjemme i privaten ved Ruth og Gunnar Malle, den gang under navnet “Ulkebøl Slibecentral”.

Gunnar sleb plæneklippere og Ruth hentede og bragte kundernes plæneklippere på sin cykel. Udviklingen og væksten i firmaet gjorde, at Ruth og Gunnar Malle i 1973 flyttede det daværende “Ulkebøl Slibecentral” hen til den nuværende adresse på Bjørnemosen 6 og omdøbte slibecentralen til Ulkebøl Plæneklipperservice.
I 2005 overtog sønnen Lars Malle firmaet og han har drevet det lige siden. Ruth Malle er dog stadig at finde i firmaet og hjælper til hvor der er brug for det.
Tag os med på råd fra starten, når du påtænker at købe en maskine til haven. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov, uanset om du skulle have brug for en ny maskine til din have eller en brugt.

Med hjertet i den gode service og kærlighed til vores håndværk føler vi at ingen opgaver er for store eller små.

Med base i vores gamle bygninger føler vi at vores kunder er mere end blot kunder. De er en del af vores familie. Vi bestræber os på at kunne levere de maskiner og mærker vores kunder måtte ønske. Derfor er vores butik fyldt med produkter fra Husqvarna, Stiga, Stihl, Honda, Felco, Makita, Klippo, Pellenc, Hitachi og Timan. Derudover mange flere mærker der måtte opfylde et hvert af vores kunders behov.
Vi er Danmarks ældste plæneklipper forretninger, med mere end 50 års erfaring i branchen. Hos os er du altid sikret en korrekt faglig og troværdig rådgivning. Vi lytter til dine krav og behov. Derved sikrer dig en tryghed samt sikkerhed for, at din investering hos os vil give dig en stor glæde i haven fremover. Vi ønsker at du som kunde føler dig godt tilpas. Både når du kommer i butikken, men også når vi kommer ud til dig med din nye maskine.

Find ledige jobs hos Ulkebøl Plæneklipperservice her

Ulkebøl Plæneklipperservice er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Elektriker Lager og logistik Robotteknologi Salg

Ulkebøl Plæneklipperservice

Bjørnemosen 6
6400 Sønderborg