Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Vi udvikler en fremtidsparat og sikker digital skatteforvaltning

Danmark har en af verdens mest avancerede skatteadministrationer. Den er blevet til over mange år og skal moderniseres, forenkles og videreudvikles. Derfor bygger og fornyer vi i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen digitale løsninger i samarbejde med de andre styrelser i Skatteministeriets koncern.

 

Byg fremtidens skattevæsen

Opgaven er at få skattevæsenet til at fungere endnu bedre. Vi moderniserer og nyudvikler digitale systemer, som sikrer, at danskernes skatter og afgifter bliver betalt korrekt. Samtidig sørger vi for, at de eksisterende løsninger fungerer. Det er ikke nogen enkel opgave. Faktisk vil vi gå så langt som at kalde det den sværeste it-opgave i Danmark i disse år. Men vi har det sjovt undervejs. Hvis du også synes, at den opgave giver mening, så kom og vær med til at bygge fremtidens skattevæsen.

 

Løs komplekse problemer

Velfungerende systemer og processer, der bygger på pålidelige data, er en afgørende forudsætning for, at styrelserne i Skatteforvaltningen kan løse deres opgave. Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har ansvaret for større it- og forretningsudviklingsprojekter, ligesom det er vores opgave at sikre et transparent grundlag for it-prioriteringer på tværs af Skatteforvaltningen. Vi har en data- og analysedrevet tilgang til udvikling og forenkling. Samtidig lægger vi stor vægt på at skabe løsninger, der understøtter behovene i de andre styrelser under Skatteministeriet og hos borgere og virksomheder.

 

Skab karriere med mening

Vi er en organisation med plads til de ambitiøse. Du har mulighed for at få ansvar og indflydelse hurtigt, så du kan skabe et interessant og meningsfuldt arbejdsliv. Vi bestræber os på at give plads til mennesker, der forstår opgaven, og som vil være med til at tage det næste store skridt i offentlig teknologiudvikling.

 

Arbejd med de dygtigste

I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er medarbejderne fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Det høje faglige niveau er udgangspunktet for, at vi kan tænke nyt, se løsninger og levere resultater af høj kvalitet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

 

Find ledige jobs hos Udviklings- og Forenklingsstyrelsen her

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Business Intelligence Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) It-ingeniør Programmering Softwareingeniør Softwareudvikling

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Teglgårdsparken 26
5500 Middelfart