TRESU Group

TRESU Group er en højt specialiseret produktionsvirksomhed beliggende i Bjert ved Kolding.

På verdensplan er TRESU Group førende inden for produktion og levering af kundetilpassede flexo trykmaskiner samt tilbehør til flexo, offset og digitale trykmaskiner, der afsættes til en lang række førende producenter i den grafiske industri. Flexo trykmaskiner bruges blandt andet ved fremstilling af fødevareemballage, herunder kartoner til mælk og juice. Desuden udvikler TRESU Group løsninger indenfor nicheområder såsom skrabelodder, hygiejneprodukter og vandopløselige folier til vaske- og opvasketabs.

Produkterne leveres over hele verden med en eksport på 98%, hvilket gør TRESU Group til en international leverandør på det globale marked. Hovedkontoret er placeret i Danmark og ellers har TRESU Group salgskontorer i Tyskland, Italien, Japan, Kina og USA, hvor omkring 230 medarbejdere hver dag udvikler og producerer innovative løsninger. Produktionsfaciliteter er udover Danmark placeret i USA.

TRESU Group er i konstant udvikling med en høj fokus på innovation i vores løsninger. Vi har brug for motiverede og dygtige medarbejdere, der har lysten og evnen til at sikre denne vækst i fremtiden. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med mange muligheder for faglig og personlig udvikling.

Hvis du er interesseret i at udvikle innovative og særlige tekniske løsninger, du har mange spændende karrieremuligheder hos TRESU Group. Det vigtigste er, at du ønsker at være en del af vores team og gøre karriere i en global virksomhed med hovedsæde i Danmark.

Find ledige jobs hos TRESU Group her

TRESU Group er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Elektriker Industritekniker Ingeniør Lager og logistik Maskiningeniør Maskinmester Offshore/Maritim Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Salg Salgsingeniør Transport

TRESU Group

Eegsvej 14-16
6091 Bjert