Tonnymikkelsen.dk

Tonny Mikkelsen

Jeg har siden 2011 arbejdet med LinkedIn, blandt andet som ansvarlig for Ikast-Brande Kommune og Skanderborg kommune tilstedeværelse på LinkedIn. Derudover har jeg arbejdet i et konsulenthus, hvor har rådgav virksomheder i at opnå større udbytte med LinkedIn.

LinkedIn har altid begejstret mig, platformen er et fantastisk redskab til at udvide, holde sig opdateret og pleje sit netværk. Kunsten er at hjælpe sine relationer og det er ”essensen” i at have succes med LinkedIn.

Der er ikke et quick-fix, LinkedIn er hårdt og intenst arbejde, men griber du bolden og er villig til at gøre en indsats, så kan du opnå fantastiske resultater med LinkedIn.

Det ved jeg ud fra min praktiske erfaring med LinkedIn og den viden har jeg valgt at gå selvstændig med i min egen virksomhed.

Min praktiske erfaring rummer blandt andet at jeg har rådgivet over 200 virksomheder i at opnå større udbytte med LinkedIn (primært SMV/kommuner og jobcentre) over 100 oplæg i diverse erhvervsnetværk (primært social selling) og over uddannet 200 medarbejdere i at være virksomhedsambassadører (employee advocacy)

Vil du vide mere, så fang mig på LinkedIn https://www.linkedin.com/in/tonnymikkelsen/

Læs mere her

Tonnymikkelsen.dk

8680 Ry