Toftlund Maskinfabrik A/S

Toftlund Maskinfabrik A/S er en solid leverandør indenfor bearbejdning og produktion i stål, aluminium og rustfrit stål.

Vi dækker hele processen i såvel bearbejdning, konstruktion og produktion og er selvfølgelig både fleksibel og præcis i vores leverancer. Vi arbejder primært med tyndpladebearbejdning i stål, rustfri stål og aluminium.
Vi kan producere i små og store seriestørrelser, simple og komplicerede metalemner, og derfor sikre kunderne en god totaløkonomi.
Vi har alle processer til forarbejdning – under samme tag.

Du bliver en del af en familiedrevet virksomhed placeret i Toftlund, som i alt tæller 24 medarbejdere, fordelt på produktion, konstruktion, administration samt tilbud & ordremodtagere.

Find ledige jobs hos Toftlund Maskinfabrik A/S her

Toftlund Maskinfabrik A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Designer/Teknisk Designer Industritekniker Montør Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsteknolog Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Smed Svejser
Fremtidens Arbejdskraft

Fremtidens Arbejdskraft

For 5 år siden startede Emil i lære som klejnsmed hos Toftlund Maskinfabrik, og blot et par måneder efter han var færdig, havde han et ønske om at bygge mere viden på. Den idé bryggede direktøren Henrik og Emil på i fællesskab, og resultatet blev en opstart på akademiuddannelsen ’Automation og Drift’ med valgfag i robotteknologi.

Praktikfilm

Praktikfilm

Toftlund Maskinfabrik A/S

Gøttrupvej 15-19
6520 Toftlund