TEMP-TEAM A/S

TEMP-TEAM står for solid erfaring og personlig kontakt med service i højsædet

Efter mere end 35 år på markedet er TEMP-TEAM en af de helt store spillere på det danske marked til at levere service inden for vikar- og rekruttering, og det har vi gjort os fortjent til – ved at være små og lokale.

Arbejdsmarkedet og dermed de mennesker, TEMP-TEAM arbejder med, rykker sig hurtigere end nogensinde, men takket være en flad organisation kan medarbejderne i TEMP-TEAM lynhurtigt tilpasse sig nye vilkår og trends og levere den helt rigtige og opdaterede service til vores kunder.

TEMP-TEAM Danmarks service indebærer blandt andet årligt over 500 rekrutteringer af medarbejdere til faste job og mere end 15.000 til vikariater.

Mennesket i fokus
Denne holdning løber gennem TEMP-TEAM i alt, hvad vi foretager os. Vi har fokus på mennesker og de udfordringer, de giver os. Der er ikke to dage, der er ens, og der er ikke noget, der kører på rutine i vores service.

Mennesker er forskellige – både hvad kompetencer og personlighed angår. En af vores styrker er at respektere disse forskelligheder i forhold til det arbejdsmiljø, vores kandidater og vikarer skal fungere i.
TEMP-TEAM kan hjælpe dig videre i din karriere som jobsøgende, og det koster ingenting!

Som jobsøgende kan det være svært at finde det rette job, og det kan godt gå hen og tage lang tid. TEMP-TEAM er her for at hjælpe dig videre i det rette job hos den rette kunde – helt gratis.

Hvis du registrerer dig på Opret cv, så kommer du forrest i køen, når et muligt vikariat eller en fastansættelse dukker op.

Derudover kan du også opleve følgende fordele:

  • Sparring om fremtiden
  • Fleksibilitet
  • Gode overenskomstmæssige forhold
  • Pension
  • Mulighed for at prøve forskellige job i forskellige virksomheder

TEMP-TEAM arbejder overvejende med tre forskellige services til jobsøgende:

  • Fastansættelse
  • Vikarservice
  • Try & hire
  • Fastansættelse på alle niveauer og inden for stort set alle brancher

Der findes faste jobs over hele landet og i alle virksomheder, og du kan søge fastansættelse på alle tænkelige niveauer og inden for stort set alle brancher – det kan være økonomiassistent, lageransvarlig, administrerende direktør, sekretær, Key Account Manager, laborant, piccoline og så videre. Vi favner meget bredt, og sandsynligheden for, at vi kan finde en fastansættelse til dig inden for lige netop dit område, er stor. I stedet for at gennemlæse aviser og jobportaler i din søgen efter fastansættelse kan vi gøre det for dig ganske gratis. Det er vores spids kompetence at matche den helt rette kandidat med et helt rigtigt fast job til enhver fastansættelse. Hvis du lægger dit cv ind i vores kandidatdatabase, kontakter vi dig, når en virksomhed søger en ny medarbejder lige netop med din jobprofil til en ny fastansættelse.

Find ledige jobs hos TEMP-TEAM A/S her

TEMP-TEAM er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Automation/Automationsteknolog Beskæftigelsesfaglig Bioanalytiker/Laborant Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Datamatiker Designer/Teknisk Designer Digital Design Diplomingeniør Eksportsalg Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Formidling Forsyningsoperatører Generalist Grafiker HR HSEQ (QHSE) Indkøb Industritekniker Ingeniør Kemiingeniør Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Montør Oversættelse og sprog Plastmager Procesingeniør Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Public affairs Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Sikkerhedsledelse Smed Svejser Tekniker Transport Turisme og oplevelsesøkonomi VVS-tekniker Økonomi/Regnskab Økonomistyring

TEMP-TEAM A/S

Pakhustorvet 12
6000 Kolding