TARGET TEXT

TARGET TEXT er en mikrovirksomhed som for første gang så dagens lys i 2009.

Oprindeligt håbede ejeren Jane Stewart at hendes virksomhed blot ville genere en indkomst til hende selv. Da kunderne efterhånden efterspurgte oversættelse til mange EU sprog, har virksomheden udviklet sig, således at TARGET TEXT nu tilbyder oversættelse til og fra mange europæiske sprog. TARGET TEXT har en deltids ansat – en tysk oversætter. Vi oversætter for store oversættelsesbureauer og for direkte kunder i mange forskellige industrier. Vi oversætter fortrinsvis mange kontrakter, historiske og design-relaterede tekster, og meget markedsføring-/salgsmateriale, nyhedsbreve, hjemmesider, Facebook opslag, og meget mere. Vi forventer ikke, at alle vores oversættere er eksperter i mange fag. Hver af os i netværket har sit yndlingsfag!

Vores oversættere oversætter kun til eget modersmål. De fleste har flere års erhvervserfaring og er universitetsuddannet (ikke nødvendigvis i en sproglig studieretning).

Jobsøgeren skal være parat til at lære at bruge et såkaldt “CAT tool” (fx. MemSource open source software). Vi kommunikerer næsten udelukkende via email og telefon så freelancerens geografiske lokation er underordnet.

Vi vil meget gerne i kontakt med personer som kan oversætte et af følgende sprogpar:
Dansk-engelsk
Dansk-norsk
Dansk-svensk
Dansk eller engelsk til hollandsk
Dansk eller engelsk til fransk
Dansk eller engelsk til italiensk
Dansk eller engelsk til portugisisk

OBS: Der er specielt gode muligheder for en kandidat der kan oversætte fra dansk til engelsk, idet Jane har behov for en person som kan tage nogle af hendes egne arbejdsopgaver.

Find ledige jobs hos TARGET TEXT her

TARGET TEXT er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Design Kommunikation Kommunikation Oversættelse og sprog Tekstforfatter

TARGET TEXT

Tøndervej 54
Ustrup
6500 Vojens