Sydbank

Sydbank er en stærk og selvstændig landsdækkende bank og er i dag Danmarks fjerdestørste bank.

Sydbank er en bank for de fleste, men ikke den samme bank for alle. Vi tager udgangspunkt i vores kunders individuelle behov, ønsker og drømme. Vi kender vores kunder og er tæt på dem med rådgivning i øjenhøjde.

Sydbank er en arbejdsplads, der hylder principperne udvikling, uddannelse, samarbejde, kvalitet og frihed under ansvar. Vi bestræber os på at være en af de fagligt såvel som menneskeligt mest udviklende arbejdspladser i den finansielle sektor. Dygtige og engagerede medarbejdere, som kan og vil gøre en forskel, er vores vigtigste aktiv. Vores medarbejdere opfordres til at være nysgerrige og opsøgende, så de løbende kan uddanne og dygtiggøre sig indenfor områder, som de finder interessante, og som vi ser et behov for i fremtiden.

Vi ønsker, at arbejdsklimaet i Sydbank er kendetegnet ved gensidig tillid og fleksibilitet og præget af holdånd med plads til individualisme og med respekt for forskellighed. Dagligdagen skal være kendetegnet ved arbejdsglæde skabt gennem dygtig ledelse, motivation, loyalitet samt frihed under ansvar.

Find ledige jobs hos Sydbank her

Sydbank er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Business Intelligence Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Formidling Generalist HR Ingeniør It-ingeniør Jura Kommunikation Ledelse Marketing Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Softwareudvikling Økonomi/Regnskab

Sydbank

Peberlyk 4
6200 Aabenraa