Sweco

Sweco planlægger og designer fremtidens byer og samfund

Vores arbejde resulterer i bæredygtige bygninger, effektiv infrastruktur og adgang til elektricitet og rent drikkevand. Med 16.000 medarbejdere i Europa kan vi tilbyde vores kunder de rette kompetencer til ethvert projekt.

Vi løser hvert år opgaver i 70 lande over hele kloden. Sweco er Europas største virksomhed inden for ingeniør- og arkitektrådgivning med en omsætning på omkring 18,7 milliarder svenske kroner (1,8 milliarder euro). Virksomheden er noteret på Nasdaq Stockholm.

Uanset om du er praktikant, nyuddannet eller erfaren rådgiver, får du ansvar og muligheder fra første dag, når du bliver en del af Sweco. Vi belønner initiativ og gå-på-mod med plads til at udfolde dit potentiale. Og bag dig står 16.000 af Europas førende eksperter inden for ingeniør- og arkitektrådgivning.

Læs mere på www.sweco.dk.

Find ledige jobs hos Sweco her

Sweco er løbende på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Arkitektur Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Diplomingeniør Energiingeniør Ingeniør It-ingeniør Landskabsarkitekt Miljøteknologi Programmering Projektledelse/Planlægning Softwareingeniør Softwareudvikling

Sweco

Kokbjerg 5
6000 Kolding

Storegade
6100 Haderslev

Storetorv 9, 2.
6200 Aabenraa

Jyllandsgade 30
6400 Sønderborg

Skibhusvej 52 A
5000 Odense C