Steel Products DFT-Presswork

DFT PRESSWORK A/S er en familieejet dansk virksomhed med over 35 års erfaring som underleverandør af flydepresning, stansning, dybtræk samt pladebearbejdning.

Vi beskæftiger mere end 90 medarbejdere og er et resultat af en sammenlægning af virksomhederne DFT og Presswork, der begge igennem flere årtier har været markante spillere i markedet som underleverandører inden for pladebearbejdning og produktion af detailkomponenter og maskindele – med henholdsvis koldflydepresning samt stansning og dybtrækteknologier som speciale.

Vores produktion er grundlæggende baseret på 25 fuldautomatiske produktionslinjer fordelt over 11.000 kvadratmeter. Det gør os til én af Nordeuropas mest effektive og højteknologiske produktioner. Vi håndterer serier op til omkring 15 millioner enheder årligt. Herudover investerer vi i special maskiner tilrettet specifikke projekter.

Vores fokus er skræddersyede og kundeorienterede opgaver. Et højt niveau af know-how og mange års erfaring er kendetegnende ved vores medarbejderstab, der alle besidder de nødvendige kompetencer og dagligt udviser både initiativ og fleksibilitet. Vi stiller vores stab af konstruktører, værktøjsmagere, operatører og eksperter til rådighed, du kan trække på i hele udviklingsforløbet.

Find ledige jobs hos Steel Products DFT-Presswork her

DFT PRESSWORK A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Civilingeniør Designer/Teknisk Designer Diplomingeniør Industritekniker Ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Maskiningeniør Produktionsteknolog Værktøjskonstruktør Værktøjsmager

Steel Products DFT-Presswork

Nordborgvej 81 L31
6430 Nordborg