Sprogcenter Midt

Danskuddannelse og FVU i Horsens, Skanderborg og Herning

Sprogcenter Midt leverer effektiv og fleksibel danskundervisning til alle internationale borgere, så de bliver aktive på arbejdsmarkedet og i lokalsamfundet. Vi tilbyder danskuddannelse og FVU (Forberedende Voksenundervisning) dansk, matematik, engelsk og digital.

Danskundervisningen på Sprogcenter Midt er beskæftigelsesrettet og individuelt tilpasset, samtidig med at den forbereder de internationale til de statskontrollerede test og prøver. Vi har en klar pædagogisk profil, og vores mål er at skabe sammenhæng mellem læring, arbejde og medborgerskab for alle vores kursister.

Sprogcenter Midt prioriterer lokale netværk og bringer værdi til vores samarbejdspartnere og lokalsamfundet. Vi er en læringsorienteret organisation, hvor kompetencer, engagement og udviklingslyst skaber innovativ og inspirerende danskundervisning.

Vi tilbyder danskundervisning dag, aften og lørdag hele året rundt – også i skoleferier. Undervisningen kan foregå som almindelig holdundervisning med tilstedeværelse, som onlineundervisning eller en kombination af tilstedeværelse og onlineundervisning. Vi tilbyder desuden undervisning på virksomheder eller på uddannelsesinstitutioner.

Kontakt vores virksomhedskonsulent Karina Sindahl for at høre mere om mulighederne for danskundervisning på tlf.nr: 51 85 43 06

Læs mere her

Sprogcenter Midt er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Formidling Kommunikation Undervisning

Sprogcenter Midt

Emil Møllers Gade 30, 2. sal
8700 Horsens