Spillemyndigheden

Opgaver i Spillemyndigheden

Vores kerneopgaver omfatter:

  • Udstedelse og administration af tilladelser til udbud af spil om penge
  • Tilsyn med spiludbydere og overvågning af spilmarkedet
  • Informationsvirksomhed og internationalt samarbejde.

Spillemyndigheden er en styrelse under Skatteministeriet. Vi er hovedsageligt finansieret af gebyrer fra de spiludbydere, vi udsteder tilladelser til og fører tilsyn med. Herudover har vi en mindre bevilling på finansloven.

Vores værdigrundlag
Vil du være med til at arbejde for et ansvarligt, fair og velreguleret spilmarked til gavn for spillere, spiludbydere og for samfundet? Hos os er åbenhed og dialog kendetegnet for vores måde at arbejde på. Udviklingen og nye trends inden for spilverdenen stiller krav til vores ekspertise, og de mange spændende og udfordrende arbejdsområder går hånd i hånd med vores høje faglighed. Vores arbejdsglæde, nysgerrighed og engagement skaber de gode resultater.

Ansatte
Vi består af tre kontorer, Tilladelser, Tilsyn og Økonomi og Styring, samt afdelingen Landbaseret Spil, som bl.a. fører tilsyn med de fysiske kasinoer og spillehaller i Danmark. De tre kontorer arbejder fra hovedsædet i Odense, mens de fleste ansatte i Landbaseret Spil arbejder fra forskellige steder i landet for at være tættere på deres geografisk bestemte arbejdsområde.

Vi er en bredt sammensat gruppe af blandt andet jurister, økonomer, cand.merc’er og kontoruddannede.

Læs mere
Du kan læse mere om os på vores hjemmeside www.spillemyndigheden.dk. Når vi har ledige stillinger, slår vi dem op her: www.spillemyndigheden.dk/job.

Find ledige jobs hos Spillemyndigheden her

Spillemyndigheden er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Dataanalytiker (Big Data) Formidling Generalist HR It-ingeniør Jura Kommunikation Ledelse Marketing Offentlig administration Programmering Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Spillemyndigheden

Englandsgade 25, 6. sal
5000 Odense C