Speedware ApS

Speedware udvikler og leverer administrationsprogrammet, Speedadmin.

Programmet er udviklet specifikt til musik- og kulturskoler, og vores ambition er fortsat at levere den bedste og mest fleksible administrationsløsning for vore kunder. Speedadmin er et komplet system, der kan tilgås via alle kendte smartphones, tablets, PC’er samt Mac og det anvendes af alle brugertyper hos vore kunder; administration, ledelse, lærere, elever og forældre.

Speedware blev etableret i 2007, og i dag har vi langt den største markedsandel i Danmark, Norge og på Færøerne, vi er godt på vej i Sverige og har i 2016 fået foden inden for på både det engelske og tyske marked.

I 2016 modtog vi Børsens Gazellepris og blev samtidig regionsvinder af den digitale gazelle.

Hos os hersker der en stor entreprenør-ånd, der er højt til loftet og professionalisme og humor går hånd i hånd. Vi lægger vægt på, at vore medarbejdere har det godt, og at fleksibiliteten går begge veje. I skrivende stund (april 2017) er vi 11 medarbejdere fordelt på en support- og udviklingsafdeling, men vi udvider konstant og er især på udkig efter de bedste web-udviklere med erfaringen inden for front-end og back-end udvikling. Programmeringsmæssigt er nøgleordene: C#, ASP.NET MVC, JavaScript, AngularJS, Agile and Continuous Integration.

Men er du en dygtig salg- og supportmedarbejder med kendskab til vore kunder og markeder, er vi også altid klar på en uformel samtale med dig.

Find ledige jobs hos Speedware ApS her

Speedware er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Digital Design It-ingeniør Multimedia Programmering Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Tekstforfatter

Speedware ApS

Nørrekobbel 7B
6400 Sønderborg