SoftPart ApS

Hvem er vi?

SoftPart ApS leverer/tilbyder primært softwareløsninger og konsulentassistance til en lang række virksomheder. Samtidig arbejder vi altid på en række interne projekter, enten fordi de involverer spændende teknologier eller fordi vi mener de indeholder et forretningsmæssigt potentiale.
Vi har kontor på Elholm i Sønderborg relativt tæt på motorvejen hvor vi mødes nogle gange om ugen for at drøfte projekter, opgaver og designs, for at spise morgenmad/frokost sammen eller blot for at arbejde. Den resterende tid er vi typisk at finde ude hos vore kunder eller arbejder hjemmefra.

Hvad laver vi?

Vi tilstræber os på at være dem virksomheder henvender sig til, når et projekt brænder på eller på anden vis stiller en udfordring. Dette afspejles også i vores port folio af igangværende og afsluttede opgaver der bærer præg af at være meget varieret.
De seneste par år har vi således arbejdet med; VoIP kommunikationssystemer, kølesystemer, motorstyringer, webshops, lydmålinger, vejstribemaskiner, produktionsmaskiner, lysstyringer,
økonomisystemer, forlystelsesparker, sækkevogne, foderrobotter, UL certificeringer, web administrationssystemer osv.
Vi beskæftiger os med både med embedded, Windows og web løsninger.

Find ledige jobs hos SoftPart ApS her

SoftPart ApS er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Analyse Programmering Softwareingeniør Softwareudvikling Webudvikling

SoftPart ApS

Elholm 2
Postboks 270
6400 Sønderborg