Sønderborg Kommune

I Sønderborg Kommune arbejder 6.500 medarbejdere og ledere sammen om at skabe det gode liv for kommunens cirka 75.000 borgere.

Der er brug for mange forskellige fagligheder til at løfte sådan en opgave, og rundt om i forvaltningerne har vi ansat alt fra arkitekter, it-specialister og jurister til kulturudviklere, psykologer og journalister.

PERSONLIG UDVIKLING OG EFTERUDDANNELSE
I Sønderborg Kommune ønsker vi, at borgerne i alle situationer mødes af professionelle, dedikerede og kompetente medarbejdere. Læring er derfor en væsentlig del af det daglige arbejde, og der er gode muligheder for kurser og efteruddannelse.

Som ansat har du desuden adgang til en række personaletilbud, fx en særlig sundhedsordning, forskellige motionstilbud og leje af feriehuse med medarbejderrabat. I mange af vores stillinger kan vi tilbyde fleksible arbejdstider, der tilgodeser familielivet.

GODE KARRIEREMULIGHEDER
Sønderborg Kommune står i de kommende år overfor en stor omsætning af ledere på alle niveauer. Vi opslår med jævne mellemrum ledige lederstillinger, og har fokus på ledertalentudvikling via et talentprogram. Er du leder, eller har du lyst til at blive det, er der gode karrieremuligheder for dig i Sønderborg Kommune.

Se mere om hvordan det er at bo i Sønderborg på vores tilflytterportal her http://sonderborg.dk/da/tilflytter

Find ledige jobs hos Sønderborg Kommune her

Sønderborg Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Arkitektur Beskæftigelsesfaglig Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Byplanlægning Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Design Kommunikation Diplomingeniør Formidling Grafiker HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Landskabsarkitekt Ledelse Marketing Miljøteknologi Multimedia Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Psykologi Pædagogik Sociale medier Softwareudvikling Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Tekniker Tekstforfatter Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Sønderborg Kommune

Rådhustorvet 10
6400 Sønderborg