Socialstyrelsen

Interesserer du dig for det sociale område? Synes du, politik er spændende – og vil du gerne være med til udvikle nye socialfaglige metoder og omsætte dem til praksis. Så er et job i Socialstyrelsen måske noget for dig.

Socialstyrelsen er en del af Børne- og Socialministeriets koncern og har hovedkontor i Odense. Vi arbejder med udvikling og implementering på socialområdet og har et særligt ansvar for at bidrage til løsninger, der gavner udsatte børn og unge, voksne med sociale problemer og mennesker med funktionsnedsættelser. Vi arbejder tæt sammen med kommuner, regioner og flere ministerier, men også med både uddannelsesinstitutioner og forskere, private leverandører og frivillige aktører.

Socialstyrelsens hovedopgaver er at tilvejebringe ny socialfaglig viden og formidle og udbrede virkningsfulde socialfaglige metoder og praksisser. Vi rådgiver kommuner, regioner og borgere og varetager auditfunktionen i forhold til landets fem socialtilsyn. Vi forvalter også en lang række tilskudsordninger, som fx kan søges af kommuner eller frivillige organisationer.

Socialstyrelsens medarbejdere repræsenterer en bred vifte af uddannelser og funktioner. Tilsammen er vi en ambitiøs og levende arbejdsplads med dygtige og engagerede medarbejdere og ledere. Vi tilbyder gode muligheder for attraktive og relevante udviklings- og karrieremuligheder for alle og lægger vægt på et ordentligt arbejdsmiljø, arbejdsglæde og en god balance mellem arbejdsliv og privatliv.

Du kan læse mere om os, og hvad vi laver på vores hjemmeside.

Find ledige jobs hos Socialstyrelsen her

Socialstyrelsen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Generalist HR It-ingeniør Konsulent Ledelse Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Socialstyrelsen

Edisonsvej 18. 1.
5000 Odense C