SKY-LIGHT A/S

SKY-LIGHTs værdier sætter retningen for alt, hvad vi gør, og måden vi gør det på – både i forhold til vores kunder og til hinanden.

Vi tror på, at ordentlighed er nøglen til at udvikle og sikre varige relationer, værdifulde produkter, bæredygtig vækst og den bedste arbejdsplads.

SKY-LIGHT er en privatejet virksomhed, etableret i 1959 og beliggende i Varde. I dag sørger 155 dedikerede medarbejdere for, at vi kan producere mere end 25.000 tons folier og flere end 550.000.000 emner om året. Vi producerer alle ugens dage. Det betyder høj fleksibilitet og hurtig omstilling.
Vores fokus på miljø og ressourcer betyder, at vi genanvender produktionsspild fra både ekstruderings- og thermoform-processerne og har et tæt samarbejde med kunder og øvrige partnere omkring genanvendelse af deres produktionsspild. Vi renser og behandler skrap (produktionsspild), så råvaren kan anvendes til produktion af emballager til levnedsmiddelindustrien.

Find ledige jobs hos SKY-LIGHT A/S her

SKY-LIGHT er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Eksportsalg Elektriker Indkøb Industritekniker It-ingeniør Lager og logistik Ledelse Plastmager Produktchef Produktionsteknolog Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Smed Svejser Tekniker Økonomi/Regnskab Økonomistyring

SKY-LIGHT A/S

Tømrervej 36
6800 Varde