Simpatico

Simpatico tilbyder både gruppeundervisning og en-til-en undervisning og både til private såvel som virksomheder.

Selvom de fleste af Simpaticos kursister er forretningsfolk, underviser hun også studerende og private. Hun begrænser sig heller ikke til et bestemt niveau, da hun er erfaren i at undervise både begyndere og personer på højt niveau.

Simpatico tilbyder et velsammensat og flydende engelskkursus af ypperste kvalitet til alle niveauer. Kerneværdierne er tålmodighed, fleksibilitet, høflighed og altid at være opmærksom på kursistens behov.

Hvorfor Simpatico?
Lisa Koustrup kommer fra London, England og hun har boet i Danmark siden 2000, så selvom hendes modersmål er engelsk, taler hun også flydende dansk. Hun har en BA i engelsk og kunst fra Surrey Universitet, og hun har en Cand Mag i Europastudier fra Århus Universitet. Det var derfor helt naturligt for hende at starte Simpatico, så hun kan levere de ydelser med den kvalitet , service og fleksibilitet, som hun brænder for at give til sine kunder.

Hun bliver ofte spurgt om hvorfor firmaet hedder Simpatico, og svaret er ganske simpelt: Hun er Simpatico: Hun er god til at lytte, være fokuseret på andre og støtte dem i deres behov ved altid at sætte sig i kursistens sted. Hun fokuserer altid på, at alle lærer på en individuel måde, fordi alle har forskellige behov.

Læs mere her

Simpatico

Spøttrupvej 8
8300 Odder