Sikkerhedsstyrelsen

Hvem er Sikkerhedsstyrelsen?

Sikkerhedsstyrelsen er en moderne styrelse under Erhvervsministeriet. Vores mål er at gøre sikkerhed ukompliceret. Vi bidrager til, at Danmark er et attraktivt land at drive virksomhed i – og et trygt land at være forbruger i. Det gør vi blandt andet ved at sikre, at der på det sikkerhedstekniske område er moderne og tidssvarende regler og ved at vejlede, informere og udføre kontrol.

Vi arbejder med mange forskellige og udfordrende opgaver på vores myndighedsområde. Blandt andet dækker vi teknisk sikkerhed inden for el, gas, vvs, kloak, fyrværkeri og produktsikkerhed. Derfor lægger vi også vægt på at ansætte fagligt dygtige medarbejdere, som befinder sig godt i krydsfeltet mellem teknik, jura og politik.
Som medarbejder i Sikkerhedsstyrelsen kommer du til at indgå i et ambitiøst og professionelt arbejdsmiljø med kolleger, der har vidt forskellige fagligheder, og som også har det rigtig sjovt sammen.

Hvad kan du forvente af os?

Du kan se frem til en dagligdag blandt cirka 140 dygtige og alsidige kolleger og ledere. Det er sjovt og fagligt udfordrende, og vi møder hinanden med godt humør i en meningsfyldt og spændende hverdag. Vi er i fuld gang med digital omstilling – og vi udvikler medarbejderne til at arbejde moderne, digitalt og serviceorienteret. Så du kan forvente, at vi vil tage dig med på en spændende forandringsrejse.

Du bliver tilbudt flekstid og gode personaleforhold. Derudover kommer du til at arbejde i et smukt gammelt fødselshospital i Esbjergs bymidte med kolleger, der hejser flaget, hver gang du har fødselsdag. Vi har også en aktiv personaleforening, der arrangerer fester, løbeevents og familieudflugter.

Find ledige jobs hos Sikkerhedsstyrelsen her

Sikkerhedsstyrelsen er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Dataanalytiker (Big Data) Diplomingeniør Elektroingeniør Energiingeniør Formidling Generalist HR Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring
Lone Saaby, direktør i Sikkerhedsstyrelsen

Lone Saaby, direktør i Sikkerhedsstyrelsen

I Sikkerhedsstyrelsen arbejder vi med at kontrollere forskellige produktområder.
Det er lige fra e-cigaretter til børnelegetøj og store højspændingsanlæg. Vores mål er at gøre det så trygt som mulig at være forbruger i Danmark.
Vores værdi over for virksomhederne er, at vi hjælper dem til at træffe de gode og sikre valg og skaber gode rammer for, at de kan drive deres produktion.

Sikkerhedsstyrelsen

Nørregade 63
6700 Esbjerg