SIHM Højtryk

Sihm Højtryk A/S består af et salgsteam, projektteam, R & D team, produktionsteam og et serviceteam, hvis mission det er at levere højtryks løsninger på verdensplan.

Vores serviceteam har gennemgået omfattende kurser, blandt andet er de certificeret af Parker til at montere / fabrikere slanger med et arbejdstryk på op til 4000 Bar, desuden har de gennemgået et BOSIET kursus, hvilket betyder, at de er klar til at servicere vores udstyr offshore, overalt i verden.

Global forhandling
Sihm Højtryk A/S distribuerer højtryksudstyr på verdensplan enten gennem virksomheden i Danmark eller via strategiske agenter på det lokale markeder.

Grundlagt
Sihm Højtryk A/S blev grundlagt 1 April 1991 af Kurt Sihm.

Historie
Sihm Højtryk A/S blev etableret i Kurt Sihms garage som en enkeltmandsvirksomhed. Virksomheden har løbende udviklet sig fra at sælge konventionelt højtryksudstyr til også at levere avancerede industrielle kundetilpassede løsninger. Et generationsskifte i 2004 resulterede også i en beslutning til mere aktivt at målrette salget mod offshoresektoren. Dette viste sig at være en smart beslutning, og vi har nu skræddersyede højtryks enheder placeret over hele verden.

Sihm Højtryk A/S beskæftiger i øjeblikket 13 personer, der designer, bygger og servicerer, højtrykssystemer på op til 7000 bar anvendt til bla. overfladebehandling, trykprøvning og vandskæring. Virksomheden er agent og servicecenter for nogle af verdens førende mærker så som: Hammelmann, Resato, Dynajet, Bolondi, TST, Oertzen, Stoneage, Dynaset, DIBO og Parker. Virksomheden er i dag beliggende i Esbjerg Ø i et nyt industrikvarter lige ud til motorvej E20

Ejerskab
Virksomheden er ejet af Frank Sihm med 100% af aktiekapitalen

Find ledige jobs hos SIHM Højtryk her

Sihm Højtryk er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Offshore/Maritim Produktionsingeniør Produktionsteknolog Smed

SIHM Højtryk

Guldborgsundvej 3
6705 Esbjerg Ø