Semco Maritime

Semco Maritime – Dedicated People

Om Semco Maritime
Semco Maritime er en international entreprenør- og ingeniørvirksomhed med speciale i olie og gas, offshore vind og kraftværker. Igennem 30 år har Semco Maritime specialiseret sig i design, fabrikation og vedligehold af kunders aktiver og projektledelse igennem alle projektfaser fra A-Z. Semco Maritime har en målsætning om at være første valg for både kunder og medarbejdere, og virksomhedskulturen er på alle niveauer præget af fire grundlæggende værdier; commitment, inspiration, reliability og responsiveness.

Kompetencer og arbejdsmiljø
I Semco Maritime går medarbejderne under betegnelsen ”Dedicated People” og der er stor fokus medarbejdernes betydning og trivsel. Virksomhedens medarbejdere er det vigtigste aktiv, og der fokuseres derfor på at sikre et inspirerende og motiverende arbejdsmiljø med plads til forskellighed og gode ideer.

Profiler
Semco Maritime beskæftiger i dag ca. 1.300 højtkvalificerede folk fra en bred vifte af discipliner, herunder erfarne konsulenter, ingeniører og teknikere, som arbejder på energiprojekter rundt om i verden. Semco martime beskæftiger desuden profiler med kompetencer inden for ingeniørteknologi, ledelse, HR, IT, multimedie, administration, økonomi, salg og marketing.

Job hos Semco Maritime
Kunne du tænke dig at være med? Så hold øje med relevante stillingsopslag – og ansøg online

Find ledige jobs hos Semco Maritime her

Semco Maritime er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Arbejdsmiljø Civilingeniør Diplomingeniør Energiingeniør Energiteknolog Formidling HR HSEQ (QHSE) Indkøb Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Miljøteknologi Offshore/Maritim Procesingeniør Procesoptimering og supply chain Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Salgsingeniør Sikkerhedsledelse Svejser Tekniker Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Semco Maritime

Esbjerg Brygge 30
6700 Esbjerg