SE

En virksomhed i bevægelse. SE er en af landets største energi- og televirksomheder. Her er man som medarbejder en del af en organisation i konstant bevægelse – med en solid, fælles kultur, der tager udgangspunkt i SE-koncernens fire kundeløfter og syv leveregler.

SE ønsker at sætte nye standarder for energi og digitalisering gennem tilgængelighed for kunderne og åben adfærd over for kollegaer og samarbejdspartnere. Det kræver, at medarbejderne trives med ansvar, og at de tør sætte barren lidt højere.
I SE-koncernen er der ansat ca. 1500 medarbejdere. Vi har hovedkontor i Esbjerg, og har derudover også lokationer i Aarhus, Brønderslev, Kolding, Sønderborg, Ringsted og København.

Udvikling og kompetencer

SE er ikke en ”færdigpakket” arbejdsplads. Medarbejderne har friheden til og ansvaret for at præge jobbet. SE anvender mange ressourcer på personaleudvikling og forandringsprocesser, så deres medarbejdere er parate til de udfordringer, de møder i branchen.
De syv leveregler er et løfte om opførslen medarbejdere imellem. Levereglerne er forpligtende, og med dem spiller medarbejderne sig ind på SE-holdet. En af levereglerne handler om altid at sætte det stærkeste hold og have øje for talentudvikling. Dermed har SE fokus på at anerkende de gode resultater og skabe muligheder for udvikling af medarbejdernes potentiale.
Lederne følger deres medarbejdere tæt og er opmærksomme på deres trivsel og udvikling. Samtidig fokuserer SE på, at lederne bliver den bedste version af sig selv, blandt andet gennem kursus i personligt lederskab.

Optimale rammer

I SE møder medarbejderne ind til en fleksibel arbejdsplads i gode rammer. Arbejdspladserne er i åbne, lyse kontorarealer, kantinen er nomineret til Danmarks bedste, og det er muligt både at tilmelde sig fitness og massageordning.

Nuværende og fremtidige profiler

Med koncernens to brands – Energi & Klima og Stofa – besidder SE en lang række produkter med tilhørende jobfunktioner. Medarbejderne har derfor også forskelligartede profiler og repræsenterer en lang række faggrupper som teknikere, ingeniører, elektrikere samt medarbejdere indenfor IT, salg, økonomi, projektledelse, marketing, HR og kommunikation.

Find ledige jobs hos SE her

SE er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Business Intelligence Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Digital Design Elektriker Energiingeniør Energiteknolog Forhandling Formidling Generalist Grafiker HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Konsulent Lager og logistik Ledelse Marketing Maskinmester Programmering Projektledelse/Planlægning Public affairs Salg Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Telekommunikation Økonomi/Regnskab Økonomistyring

SE

Edison Park 1
6715 Esbjerg N