Schou Company A/S

Schou er Nordens største engrosvirksomhed inden for non-food produkter.

Sortimentet er meget bredt og spænder over kategorierne Bolig & Isenkram, Havemøbler, Have & Grill, Auto & Cykel samt Værktøj & Maskiner.

Hovedkontoret ligger i lyse og venlige lokaler i Kolding sammen med det 3000 m2 store showroom, og der rådes over 80.000 m2 lager. Schou har indkøbskontor og showroom i Kina og salgskontorer i Norge, Sverige, Finland samt Tyskland og har derudover en betragtelig eksport til mange forskellige europæiske lande.

Hos Schou vil du indgå som en vigtig del af vores team og være omgivet af engagerede og kompetente kollegaer. Du bliver en del af en sund privatejet virksomhed med stærke værdier og en klart defineret vækststrategi. Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone og en holdånd, der sætter krav til, at du bidrager til den fortsatte udvikling. Du får hos os en afvekslende hverdag i et inspirerende miljø med udviklingsmuligheder samt gode ansættelsesvilkår.

Find ledige jobs hos Schou Company A/S her

Schou Company A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Dekoratør Eksportsalg Forhandling Grafiker HR Indkøb International Business Kvalitet og kvalitetssikring Marketing Procesoptimering og supply chain Produktchef Salg

Schou Company A/S

Nordager 31
6000 Kolding

Industrivej 67
7080 Børkop

Tingvejen 4
6500 Vojens