Schlumberger Danmark ApS

Schlumberger som virksomhed

Schlumberger er blandt verdens førende serviceselskaber inden for olie- og gas branchen og som verdens største komplette serviceselskab, dækker Schlumberger over både superb ekspertise inden for service, vedligehold og udstyr. Selskabet er repræsenteret i mere end 80 lande og har på verdensplan omkring 100.000 medarbejdere i et multikulturelt & internationalt arbejdsmiljø.

I 1927 blev Schlumberger grundlagt af 2 franske brødre som opfandt Wireline log, som teknikken til at udvinde data fra brøndene i forbindelse med boring efter olie og gas. I dag fortsætter Schlumberger udviklingen og bygger branchens længste sporings system for at kunne leverer førende E&P teknologi, for at kunne udvikle nye fremskridt fra reservoir til overfladen.

Siden selskabets grundlæggelse har Schlumberger konsekvent investeret betydelig tid og penge på forskning og udvikling som en langsigtet strategi, for at kunne støtte og udvikle de teknologiske lederskaber. Kortsigtede konjunkturændringer påvirker ikke selskabet engagement.
Schlumberger lægger stor vægt på fortsat at udvikle innovativ teknologi der tilføjer værdi for kunderne, og investerer alene konsekvent mere i research og innovation end nogen andre olie og gas servicevirksomhed.

Udover selskabets servicefunktion er Schlumberger altid innovativ og har flere steder i verdenen både laboratorier, forskningscentre og højteknologiske udviklingsafdelinger. Selskabet har altid været af den overbevisning, at selvom de er blandt et af de ældste og førende selskaber, så skal der fastholdes en fokus på videreudvikling af de eksisterende systemer for at fastholde fokus på optimering og konkurrencedygtige produkter, samt på nyudvikling og nyskabelse indenfor branchen. Ligeledes prioriteres miljø og sikkerhed for medarbejderne meget højt.

Hovedparten af Schlumbergers aktiviteter i Danmark foregår ud fra havnen i Esbjerg og offshore på bore-og produktionsplatformene. Derudover håndteres driften af 3 stimuleringsbåde ud fra havnen i Esbjerg.

På kontoret i Esbjerg beskæftiges de medarbejdere som dækker administration, finans, logistik, HSE, samt klargøring og vedligeholdelse af udstyret til offshore. Offshore teamet består af specialiserede og selvstændige medarbejdere som er fordelt over 6 segmenter. Derudover har selskabet et specialiseret softwareteam.

En virksomhed med globale karrieremuligheder

Schlumberger tilbyder utallige karriere- og udviklingsmuligheder, der giver medarbejderne mulighed for at bevise deres talenter og evner fra første arbejdsdag. Selskabet har udviklet et internt træningssystem i etaper, så medarbejderne gennemgår påkrævede og jobspecifikke kurser på selskabet egne kursussteder.

Schlumberger betragter det internationale fokus som afgørende for udviklingen af fremtidens ledere, og virksomheden repræsenterer i høj grad muligheder for en international karriere. Dette betyder også at der i Danmark er ca. 20% internationale medarbejder, som repræsenterer 28 forskellige nationaliteter.

Nuværende og fremtidens profiler
Schlumberger ansætter en bred vifte af profiler. Der ansættes hovedsagligt nyuddannede ingeniører og maskinmestre, men de benytter også erfarne specialister med mekanisk og/eller teknisk baggrund.

Selskabet er kendt for sin styrke i fastholdelse af medarbejdere på lang sigt, og ligeledes kendt i branchen for at have et stærkt og fleksibelt system i forhold til sine medarbejderes udvikling.

Find ledige jobs hos Schlumberger Danmark ApS her

Schlumberger er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Elektriker Energiingeniør Ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Montør Offshore/Maritim Produktionsingeniør Tekniker

Schlumberger Danmark ApS

Tværkaj 2
6700 Esbjerg