Scania Danmark A/S

Scania Danmark er den officielle importør af Scania lastbiler og busser i Danmark og et datterselskab til Scania CV, Sverige.

Scania beskæftiger +600 medarbejdere, indenfor alt fra salg af busser og lastbiler, reparation og service af tunge køretøjer, reservedele og serviceaftaler, finansierings- og forsikrings løsninger til vognmænd, marketing og kommunikation, teknik, IT, HR og økonomi samt chauffør uddannelse på i alt 17 velplacerede lastbil- og busanlæg jævnt fordelt over hele Danmark.

Scanias integrerede produkter og serviceydelser sikrer kunderne markedets mest omkostningseffektive løsninger for gods- og passagertransport ad landevej samt maksimal oppetid.

Læs mere om Scania på www.scania.com og www.scania.dk

Find ledige jobs hos Scania Danmark A/S her

Scania er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Elektriker Mekaniker Smed Transport
SCANIA XT - Stærkere end nogensinde

SCANIA XT – Stærkere end nogensinde

Mød Andreas

Mød Andreas

Andreas arbejder i lastvognsafdelingen i Ishøj. For Andreas er det specielt forholdet mellem lærling og svend, der har bidraget til hans personlige og faglige udvikling.

Mød Christina

Mød Christina

For Christina blev en uges erhvervspraktik til en læreplads, et svendebrev, et kongeligt håndtryk og en medalje til lastvognsmekaniker. Hun vil se flere kvinder i faget!

Mød Christoffer

Mød Christoffer

At få mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier og innovative produkter var det, der gjorde, at Christoffer valgte mekanikeruddannelsen.

Mød Deep

Mød Deep

Deep troede i lang tid, han ville være personbilmekaniker, men i dag er han glad for, at et familiemedlem skubbede ham i retningen af lastbiler.

Scania Danmark A/S

Måde Industrivej 18
6705 Esbjerg

Røde Banke 116
7000 Fredericia

Birkedam 14
6000 Kolding

Krumtappen 2
5260 Odense

Hermesvej 7
6330 Padborg