Sanovo Technology A/S

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er verdensledende indenfor procesløsninger til æg industrien.

Vi er tillige specialiseret indenfor en lang række andre forretningsområder så som enzymer, pharma, rugeri og spraytørring af andre protein kilder, hvilket giver os muligheden for at interagere og opbygge relationer i andre industrier.

Vores innovative ingeniørarbejde til æg industrien startede i 1961, og i dag er SANOVO TECHNOLOGY GROUP et verdensledende selskab med over 400 medarbejder og med kunder over hele verden. Med egne service- og salgskontorer på seks kontinenter samt produktion i Danmark, Holland og Italien er SANOVO TECHNOLOGY GROUP en global partner spiller i æg industrien.

Vi er en del af THORNICO
Et privat selskab ejet af Thor og Christian Stadil. THORNICO omfatter en stor portefølje af virksomheder, der beskæftiger sig med fødevareindustrien såvel som andre forretningsområder som shipping, fast ejendom og sportstøj.

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er en hurtig voksende global virksomhed
Vi tilbyder derfor mange internationale jobmuligheder for vores medarbejdere. Vores medarbejdere har forskellige kompetencer og baggrunde som spænder vidt fra udvikling til produktion, markedsføring og salg.

Vi er altid på jagt efter nye medarbejdere med tekniske færdigheder, en problemløsende tilgang samt en naturlig evne til at tage ansvar og handle. Vi er en videns baseret virksomhed, der kræver et højt niveau af professionalisme og engagerede medarbejdere.

Vores vision, værdier og engagement til Company Karma giver os et solidt fundament, hvor vi sikrer en konstant fokusering på innovation samt socialt-, miljømæssigt- og økonomisk ansvarlighed.
Vi ønsker tillige, at vores ansatte har et positivt arbejdsmiljø samt gode arbejdsforhold. Vi opmuntrer og støtter vores medarbejdere i at udvikle deres færdigheder udenfor de oprindelige kompetencer, og vi anerkender vores medarbejderes udvikling som en mulighed for at udvikle vores virksomhed.

Find ledige jobs hos Sanovo Technology A/S her

SANOVO TECHNOLOGY GROUP er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Diplomingeniør Ingeniør Maskiningeniør Produktudvikling og R&D Projektledelse/Planlægning Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker

Sanovo Technology A/S

Datavej 3
5220 Odense SØ