Rootz

Fokus på det der fastholder i længden

ROOTZ er en konsulentvirksomhed, hvor vi gør op med den traditionelle måde at rekruttere og fastholde medarbejdere.

Der er desværre stadig alt for mange mennesker der går uengagerede på arbejde, ikke bliver særligt længe eller ikke skulle være startet i jobbet fra start af.

Den primære årsag er, at de fleste rekrutteringsprocesser bliver kørt med det forkerte fokus. Mange virksomheder overfokuserer på kompetencer ved jobdefineringen, i annoncen, ved screeningen og ved samtalerne. Og skiller kandidater til og fra på baggrund af kompetencebaserede CV´er og lønforventninger. FØR begge parter har fundet ud af om jobbet overhovedet er det rigtige.

De burde fra start af fokusere på hvad jobbet har af udviklingsmuligheder på den lange bane, og hvad medarbejderen konkret skal gøre de første 3, 6, 12, 24 måneder for at nå derhen. Det er hvad en person gør med sine kompetencer der skaber de rette resultater, og det er netop hvad en medarbejder skal gøre for at blive en succes, de dygtige kandidater er allermest nysgerrige på.

Udviklingsmuligheder, forventninger til resultater og konkret synlighed om hvad der skal gøres for at nå i mål, er direkte årsag til langvarig motivation. Det er ikke noget løn eller et umiddelbart CV-match kan kompensere for.

Det er altid det udgangspunkt vi tager i ROOTZ.

Læs mere om Rootz her

Rootz

Store Torv 7, 2. sal
8000 Aarhus C

Office Hotel Valby
Høffdingsvej 34
2500 Valby