Robot Nordic

Bliv en del af en innovativ branche

Robot Nordic skaber skræddersyede og effektive robot- og automatiseringsløsninger. Vi vil være blandt industriens mest respekterede virksomheder indenfor branchen. For at opnå dette tror vi på en kultur, der understøtter vores dygtige og resultatorienterede medarbejdere, så vi kan levere high-end løsninger til vores kunder. Vi skaber resultater på baggrund af vores unikke kombination af idéer, løsninger og projektstyring samt mere end 50 års erfaring inden for automatisering.

Hvad kan Robot Nordic tilbyde dig?

Hos Robot Nordic tilbyder vi en spændende hverdag i en branche i vild udvikling, hvor man får mulighed for at arbejde med det nyeste og også selv være nytænkende og innovativ. Hos os er man selv med til at skabe sit jobindhold med afsæt i både faglighed og nysgerrighed, og vi støtter vores medarbejderes faglige og personlige udvikling. Man er en del af et stærkt fagligt miljø og får mulighed for at lære og sparre med de bedste. Vi har en hverdag, hvor det går stærkt, og hvor vi skal omstille os alt efter kundens og markedets behov, hvorfor to arbejdsdage ikke er ens. Udover spændende opgaver og mulighed for faglig udvikling tilbyder vi også et arbejdsklima præget af godt samarbejde, dialog og humor.

Er du interesseret i at blive en del af vores team, så kan du se vores ledige stillinger på vores hjemmeside (ved at klikke på knappen nedenfor). Du er også velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os – måske er det netop dig, vi står og mangler!

Find ledige jobs hos Robot Nordic her

Robot Nordic er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Elektroingeniør It-ingeniør Maskiningeniør Programmering Robotteknologi Softwareingeniør

Robot Nordic

Højager 4
5270 Odense N