Region Syddanmark

Job med mening

Region Syddanmark er den ambulance, der rykker ud, hvis du kommer akut til skade, og det er den behandling, du får, når du er syg. Vores største og vigtigste opgave er nemlig at drive et godt og effektivt sundhedsvæsen. Vi hjælper desuden borgere med psykiske eller fysiske handicaps gennem højtspecialiserede tilbud i psykiatrien og på bosteder.

Samtidig sørger vi for, at du kan tage en ungdomsuddannelse tæt på, hvor du bor, og vi støtter kulturprojekter. Hvert år er vi også med til at redde mere end 21 millioner kubikmeter syddansk drikkevand fra at blive forurenet.

Gode udviklingsmuligheder

Med flere end 24.000 medarbejdere er vi en af Danmarks største arbejdspladser. Geografisk strækker Region Syddanmark sig fra Padborg i syd til nord for Vejle – og fra Esbjerg i vest til Nyborg i øst. I Vejle midtby ligger regionshuset – regionens administrative centrum med ca. 700 administrative medarbejdere.

Bredden i vores opgaver og vores størrelse gør, at der er mange muligheder for at udvikle sig. Selvom størstedelen af medarbejderne arbejder i hvide kitler på sygehusene, har vi mange spændende stillinger inden for IT, planlægning, indkøb, jura, statistik, HR, geologi og meget mere.

Vil du vide mere om de administrative jobmuligheder i Region Syddanmark kan du besøge regionsyddanmark.dk

Find ledige jobs hos Region Syddanmark her

Region Syddanmark er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Forhandling Formidling HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Marketing Offentlig administration Procesoptimering og supply chain Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Sundhed Undervisning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Region Syddanmark

Damhaven 12, 7100 Vejle