Region Syddanmark

Akademikere med fingeren på pulsen

Hvis du tror, at Region Syddanmark udelukkende er et sted for folk i hvide kitler, har du næsten ret – sundhedsvæsenet er nemlig vores hovedområde. Men har du tænkt over, hvem der tager sig af de administrative opgaver som kommunikationspolitik, systemvedligeholdelse, miljø eller budgetter?

Vores centrale opgave er at drive det syddanske sundhedsvæsen og psykiatri gennem en række sygehuse. Vi har også specialiserede opgaver på det sociale område i forhold til handicappede børn og voksne, som vi løser gennem 6 sociale og socialpsykiatriske centre. Desuden arbejder vi i Region Syddanmark for at sikre udvikling og vækst for borgere og erhvervsliv i regionen.

Ansvar og indflydelse følger med

Med mere end 25.000 medarbejdere er vi den største arbejdsplads i Syddanmark. Geografisk strækker Region Syddanmark sig fra Padborg i syd til nord for Vejle – og fra Esbjerg i vest til Nyborg i øst. I Vejle midtby ligger regionshuset – regionens administrative centrum med ca. 700 administrative medarbejdere.

For at kunne levere service i absolut topklasse har vi brug for ambitiøse akademikere med mange forskellige uddannelser og kompetencer og med fingeren på pulsen inden for blandt andet IT, HR, økonomi, kommunikation og administration. Derudover har vi brug for medarbejdere med lyst til at udvikle sig selv, os og de opgaver, vi skal løse sammen.

Det er afgørende for os at kunne tiltrække og fastholde dygtige medarbejdere. Derfor har vi fokus på at være en attraktiv arbejdsplads med gode rammer og udviklingsmuligheder for alle medarbejdere. Det giver udfordrende opgaver med ansvar og indflydelse til den enkelte – og mulighed for kompetenceudvikling.

Vil du vide mere om de administrative jobmuligheder i Region Syddanmark kan du besøge regionsyddanmark.dk

Find ledige jobs hos Region Syddanmark her

Region Syddanmark er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Forhandling Formidling HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Journalist Jura Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Ledelse Marketing Offentlig administration Procesoptimering og supply chain Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Sundhed Undervisning Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Region Syddanmark

Damhaven 12, 7100 Vejle