Randstad A/S

Hos Randstad er der mange muligheder for at få et nyt job.

Vi hjælper jobsøgende og virksomheder med at finde det helt rigtige jobmatch inden for både vikariater, faste stillinger og studiejobs. Vi rådgiver om jobmuligheder og guider vores kandidater på karrierevejen.

Randstad DK er en del af den internationale Randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.800 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over. I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg, Kolding og Esbjerg.

Hos Randstad hjælper vi mennesker og virksomheder med at udnytte deres fulde potentiale. Vi kombinerer viden med moderne teknologi for at skabe forandringer, der hjælper mennesker fremad. Vi kalder det Human Forward.

Find ledige jobs i Randstads database her

På Randstads jobside kan du finde jobs inden for nedenstående kompetencer

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Automation/Automationsteknolog Designer/Teknisk Designer Elektriker Forsikring og assurandør HR Indkøb Industritekniker It-ingeniør It-teknolog Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Marketing Montør Oversættelse og sprog Plastmager Procesoperatør Produktionsteknolog Salg Smed Sociale medier Softwareingeniør Softwareudvikling Svejser Telekommunikation Værktøjskonstruktør Værktøjsmager Økonomi/Regnskab
Manifesto movie

Manifesto movie

Vi lever i en verden, der er styret af teknologi. En verden, hvor de digitale muligheder konstant ændrer den måde, vi lever, tænker og er sammen på. Teknologi er blevet en naturlig del af vores dagligdag og vores liv. Det er den usynlige motor, der styrer verden omkring os. Hos Randstad ser vi et kæmpe potentiale i den teknologiske udvikling. Ikke kun fordi teknologien gør mange ting lettere, hurtigere og smartere. Men også fordi den giver os mere tid til det, vi er allerbedst til: at se dig i øjnene, lytte til dig og bruge vores viden til at finde den medarbejder eller det job, du leder efter.

Randstad A/S

Niels Bohrs Vej 6, 1. sal
6700 Esbjerg

Kokholm 3B st. th
6000 Kolding