Rambøll

Rambøll – smarte løsninger driver en bæredygtig fremtid

Rambøll er en førende international ingeniør- og rådgivningsvirksomhed grundlagt i Danmark i 1945. Vi leverer videnbaserede helhedsløsninger inden for byggeri, transport, byudvikling, miljø, vand, energi samt managementrådgivning.

Med 13,000 medarbejdere fordelt på 300 kontorer i 35 lande kombinerer Rambøll lokal erfaring med global viden for kunne levere inspirerende løsninger, som gør en forskel for kunder, slutbrugerne og samfundet som helhed. Vi har fokus på at skabe maksimal værdi til både vores kunder og samfundet gennem integrerede og multidisciplinære ydelser som dækker hele værdikæden.

Hos Rambøll har vi stor fokus på den enkelte medarbejders udvikling og velbefindende, da vi tror på, at vejen til en sund og bæredygtig forretning går gennem tilfredse, motiverede, dygtige og loyale medarbejdere. Vores alsidige og specialiserede hold af medarbejdere bidrager med specialviden som dækker hele spektret af teknologier og igennem alle faser af et projekt fra produktion til transmission.
Med vores fremadrettede tilgang skaber vi smarte og ressourcedygtige løsninger som har en meningsfuld indvirkning på opretholdelsen af naturressourcer og en bæredygtig samfundsudvikling. Vores tværfaglige ekspertise og globale tilstedeværelse tillader os at bidrage til den sociale udvikling samt minimere negative fodspor i den miljømæssige udvikling.

Med en lys fremtid i sigte, baserer vi vores ydelser på integritet, høj faglighed samt en professional tilgang.

Søg ledige stillinger hos Rambøll

Rambøll er altid på udkig efter flere innovative, engagerede og professionelle kolleger og har brug for både rådgivende ingeniører og andre eksperter og dygtige medarbejdere.

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Arkitektur Automation/Automationsteknolog Beskæftigelsesfaglig Biolog (sundhed) Business Intelligence Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Byplanlægning Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Digital Design Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Erhvervsudvikling Finansiel rådgivning/Financial trading Forhandling Formidling Generalist Grafiker HR HSEQ (QHSE) Indkøb Industritekniker Ingeniør Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Kemiingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Landskabsarkitekt Ledelse Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Miljøteknologi Offshore/Maritim Oversættelse og sprog Procesingeniør Procesinnovation Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktionsteknolog Programmering Projektledelse/Planlægning Serviceingeniør Sikkerhedsledelse Smed Svejser Tekniker Telekommunikation Transport Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Rambøll

Bavnehøjvej 5
6700 Esbjerg

Englandsgade 25
5000 Odense C

Lysholt Allé 6, 2. sal
7100 Vejle

Nørre Havnegade 43, 3. sal
6400 Sønderborg

Danmarksgade 2A
7000 Fredericia