PTI Europa A/S

PTI Europa A/S er producent af lejer, lejehuse og transmissionsprodukter.

Virksomheden blev grundlagt 1991 og beskæftiger i dag over 45 medarbejdere og tallet vokser støt. Vi bestræber os løbende på at tilpasse vores produktsortiment til kundernes krav.

Vort klare mål er at garantere kunderne en vedvarende leverance af kvalitetsprodukter til konkurrencedygtige markedspriser. Vi har med vores lange erfaring og ekspertise fra international produktion og handel opbygget et særdeles godt ry hos mange industrikunder og forhandlere i hele verdenen.

Med et omfattende varesortiment og et varelager på 5.500 m2 som fundament, er PTI Europa A/S altid parat til at levere nye løsninger eller yde ekstra service på eksisterende standardløsninger.
Dette sikrer enestående service og høj driftssikkerhed hos vore kunder og som følge heraf er PTI Europa A/S i dag én af Nord Europas førende leverandører og eksperter inden for mekaniske transmissions-komponenter.

Vi søger kvalificeret arbejdskraft der også fremover kan hjælpe os med at bibeholde vores position på såvel det danske som det europæiske marked. Vi søger derfor efter dygtige folk, der har erfaring, viden eller en baggrund inden for lejer og transmissionsdele.

Find ledige jobs hos PTI Europa A/S her

PTI Europa A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Civilingeniør Diplomingeniør Industritekniker Ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Produktudvikling og R&D Salg

PTI Europa A/S

Hjerpstedvej 8
6280 Højer