Process Engineering A/S

PE tilbyder rådgivning fra ingeniører med kompetencer inden for en lang række brancher i procesindustrien.

Vore rådgivende ingeniører vejleder procesvirksomheder i både igangværende og nye projekter.
Process Engineering A/S yder gerne rådgivning i hele processen fra ide til færdigt produkt og sikrer et forsvarligt og sikkert arbejdsmiljø frem til processens afslutning.

Vores ekspertise spreder sig over områderne: Food & Biotek, Industri, Olie & Gas, Maskinværksted og Risiko og Teknisk Sikkerhed.

Ved udgangen af 2016 var vi 78 ansatte fordelt på fordelt med hovedkontoret i Fredericia samt 4 regionale afdelinger i Aalborg, Aarhus, Sorø og Glostrup. Vi har en forventning om, at vi i 2017 skal ansætte yderligere som brænder for, at arbejde med:

  • Procesteknisk beregning og projektering af anlæg, maskiner og udstyr
  • Projektledelse – og opfølgning
  • Rådgivende ingeniørarbejde udført for / og hos kunder
  • Beregning og sagsbehandling af trykbeholdere og trykbærende anlæg
  • Tegningsopgaver

Faglig sparring og udvikling:
PE gør meget ud af, at medarbejderne har gode muligheder for faglig sparring med kompetente kollegaer hvor alle er aktive i teamet. I teamet byder man ind med sine egne kompetencer men er også åbne for input fra kollegerne.
Hos PE arbejder man tæt sammen med både den enkelte kunde, kundens leverandører og kollegaer (uanset hvilken afdeling man er tilknyttet). Vi gør meget ud af, at udvikle og efteruddanne medarbejderne og har fuld tillid til, at medarbejderen har de faglige og personlige kompetencer der matcher den enkelte opgaver.

Hvad siger medarbejderne om, at arbejde ved Process Engineering A/S:
Det jeg finder spændende ved at arbejde ved PE er variationen på opgaver og det faktum at man bliver udfordret fagligt. Samtidigt er der stort fokus på videndeling og sparring og man får følelsen af, at der altid er en der kan hjælpe eller komme med et konstruktivt indspark. Og slutteligt, så er der masser af faglig stolthed og folk er stolte over at være hos PE.
Ledersen gør meget ud af, at skabe en god innovativ arbejdsplads hvor tillid og fællesskab er nøgleord samtidig vi medarbejdere bliver involveret i projekterne på en sådan måde, at vi får ejerskab af projekterne.
Som ansat hos PE får man en afvekslende hverdag, sammen med gode, hjælpsomme, kollegaer på tværs af landets 5 afdelinger. Opgaverne kan udføres hjemme på PE’s kontorer eller som konsulent ude hos de enkelte kunder, lige gyldigt hvor ens placering ligger i det specifikke projekt er det altid muligt at have kontakt til ens kollegaer. Som ansat hos PE er der mulighed at udvikle sin erfaring med de mange forskellige opgaver man bliver stille over for.

Find ledige jobs hos Process Engineering A/S her

Vi søger disse kompetencer:

Civilingeniør Indkøb Ingeniør Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Maskiningeniør Procesoptimering og supply chain Projektledelse/Planlægning Sikkerhedsledelse Tekniker Økonomi/Regnskab Økonomistyring
Process Engineering A/S

Process Engineering A/S

Process Engineering A/S

Strevelinsvej 36
7000 Fredericia