Polytech A/S

Polytech har en vision – vi vil gøre vind til den foretrukne energikilde. Det er ikke bare en vigtig opgave – det kræver også en enorm indsats. Så hvis du er dedikeret, nysgerrig og opfindsom, er der gode chancer for, at vi har brug for dig på holdet.

Vi har et tæt samarbejde med de førende vindmøllefabrikker, og vi leverer alt fra udvikling og design til prototyper, test, produktion, logistik, installation og service. Sagt på en anden måde: hos Polytech kan du være med på alle rejsens etaper – fra vision til den færdige løsning.

Polytech er en global virksomhed med afdelinger på tværs af kontinenter og tidszoner, og bare på vores hovedkontor i Bramming arbejder kolleger fra mere end 20 lande. Selv om vi oplever kraftig vækst, holder vi fast i en flad organisationskultur. Fordelen er, at alle medarbejdere har frihed til at bruge deres kreative evner, komme med nye ideer og har reel indflydelse på de løsninger, vi udvikler – og i sidste ende på den verden, vi alle er en del af.

Find ledige jobs hos Polytech A/S her

Polytech er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Elektriker Energiingeniør Energiteknolog Industritekniker Ingeniør It-ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Offshore/Maritim Produktionsingeniør Produktionsteknolog Programmering Robotteknologi VVS-tekniker

Polytech A/S

Industrivej 37
6740 Bramming