PolyTech A/S

PolyTech A/S er en ung og dynamisk virksomhed med hovedkontor i Bramming lidt øst for Esbjerg.

På hovedkontoret beskæftiger vi ca. 230 personer, hvoraf udviklingsrelateret personale udgør næsten 1/3, og vi har derudover egen produktion i Kina, hvor vi har ca.

Vi udvikler, designer og fremstiller produkter og systemer til kvalitetskritiske brancher – primært Vind og Olie & Gas industrien. Vi leverer indenfor mange af produktsegmenterne og vi er verdensledende både på design, kvalitet, proces og volumen.

Vi tilbyder en handlekraftig, flad og uformel organisation, hvor der er meget højt til loftet og masser af muligheder for de rigtige personer. Vi er et teknisk stærkt team, som arbejder på et højt fagligt niveau, hvilket er nødvendigt for udvikling og gennemførelse af vores mange spændende projekter. Vores mange specialister og engagerede medarbejdere sikrer en  meget hurtig ”time to market” og har givet PolyTech en position blandt de førende i feltet. Vi tilbyder gode og meget fleksible arbejdsforhold, hvor der er stor respekt for hinandens kompetencer og fokus på kvalitet og udvikling.

Find ledige jobs hos PolyTech A/S her

PolyTech er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Elektriker Energiingeniør Energiteknolog Industritekniker Ingeniør It-ingeniør Maskiningeniør Maskinmester Offshore/Maritim Produktionsingeniør Produktionsteknolog Programmering Robotteknologi VVS-tekniker

PolyTech A/S

Industrivej 37
6740 Bramming