Plum A/S

Plum A/S er en del af den svenske koncern CCS Healthycare AB, og en dansk virksomhed der har eksisteret siden 1860.

I mere end 50 år har vi beskæftiget os med effektive og brugervenlige løsninger til virksomhedernes håndhygiejne. Og i knap 20 år med førstehjælpløsninger, som gør din arbejdsplads til et sikkert sted at være.
Vi er idag ca. 95 ansatte fordelt ud på hovedkontoret i Assens, vores datterselskab i Tyskland og Ungarn, samt afdelinger i Norge, Sverige og Frankrig.

Vores idégrundlag er “løsninger der bidrager til et sikkert og sundt arbejdsmiljø”.
Vores kompetencer er baseret på mange års erfaring indenfor udvikling af håndhygiejne- og førstehjælpløsninger.
Vi kan tilbyde vore kompetencer indenfor:

  • produktudvikling
  • design og emballage
  • produktoptimering eller produktproduktion
  • pakning og håndtering

Vores Vision er at vi ønsker, at være Skandinaviens førende virksomhed indenfor produktudvikling, fremstilling og markedsføring af håndhygiejne og førstehjælpsprodukter.

Vi har fire kerneværdier; udvikling, ansvarlighed, åbenhed og ærlighed.
Det er vigtigt at man udvikler sig selv og hinanden både fagligt, menneskeligt og forretningsmæssigt. Dertil er det vigtigt at vi er ansvarlige overfor hinanden og vores omgivelser. Derudover er vi åbne og møder verden med åbenhed og respekt. Tilsidst er vi ærlige og fortæller tingene som det er. Vi håndterer fortrolighed, giver feedback og tager initiativ til dialog og samarbejde.

Find ledige jobs hos Plum A/S her

Plum A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Bioanalytiker/Laborant Eksportsalg Elektriker Formidling Indkøb Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Ledelse Maskiningeniør Maskinmester Multimedia Plastmager Produktionsingeniør Produktionsteknolog Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Salg Sociale medier Sundhed Tekstforfatter Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Plum A/S

Frederik Plums Vej 2
5610 Assens