OX-ON A/S

OX-ON A/S er en af Danmarks førende totalleverandører indenfor personligt sikkerhedsudstyr.

Virksomheden blev grundlagt i 1983 under navnet Sækko Industri, men skiftede i 2016 navn til OX-ON. OX-ON er en del af Abena-koncernen placeret i Aabenraa.

Hos OX-ON sælger og markedsfører vi vores produkter i størstedelen af Europa og forhandler den primært gennem større byggemarkeder, distributører og grossister.

Vores produkter udvælges og udvikles altid med fokus på høj kvalitet, sikkerhed, innovation og funktionalitet og de lever altid op til de strengeste sikkerhedskrav og hårdeste arbejdsbetingelser.

OX-ON er en international virksomhed med medarbejdere i både Danmark, Sverige, Tyskland, Finland og Polen, og vi arbejder alle efter devisen “DIN SIKKERHED ER VORES PASSION”.

Find ledige jobs hos OX-ON A/S her

OX-ON A/S er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Business Intelligence Design Kommunikation Digital Design Eksportsalg Erhvervsudvikling Finansiel rådgivning/Financial trading Grafiker Indkøb Kommunikation Konsulent Kvalitet og kvalitetssikring Lager og logistik Marketing Oversættelse og sprog Procesoptimering og supply chain Projektledelse/Planlægning Salg SEO og Digital Marketing Sociale medier Tekstforfatter Webudvikling Økonomi/Regnskab Økonomistyring

OX-ON A/S

Egelund 23
6200 Aabenraa