OnLine Telemarketing ApS

Hvem er OnLine Telemarketing?

OnLine Telemarketing blev grundlagt i 1999. Siden begyndelsen har virksomheden beskæftiget sig med at styrke og udbygge kundernes position på markedet. Der arbejdes altid målrettet – både internt i virksomheden og sammen med hver enkelt kunde.

I 2011 gennemgik OnLine Telemarketing et generationsskifte. Dette skete blandt andet for at sikre virksomhedens fortsatte udvikling til gavn for såvel kunder som medarbejdere. Siden da har virksomheden åbnet nye callcentre i både Vejle og Aarhus. Udvidelsen af OnLine Telemarketing skulle sikre og styrke kompetencerne blandt virksomhedens medarbejdere for derigennem at kunne løse opgaverne for virksomhedens kunder på bedste vis.

I dag er OnLine Telemarketing en velkonsolideret virksomhed med et stærkt økonomisk og kundemæssigt fundament. Virksomheden er blandt de største og absolut bedste outbound telemarketingvirksomheder i Danmark og virksomheden er flere gange blevet rated med “AAA”, som er højeste kreditvurdering.

Hvad laver OnLine Telemarketing?

Det primære forretningsområde for OnLine Telemarketing er direkte salg. Virksomheden beskæftiger os blandt andet med salg af avisabonnementer, magasiner, kurser, redningstjenester og telefoniløsninger. Yderligere påtager virksomheden sig opgaver inden for mødebooking og leadgenerering, og har en lang og bred erfaring med kontakt til både erhvervs- og consumermarkedet.

Dagligdagen i OnLine Telemarketing er præget af virksomhedens værdisæt, hvilket direkte afspejles i vores resultater. Der arbejdes målrettet med medarbejdere, så der sikres en konstant udvikling og forbedring af medarbejdernes og dermed virksomhedens kvalifikationer.

OnLine Telemarketing fungerer som kundernes eksterne salgsafdeling, og gennem et tæt samarbejde opnås fælles mål med virksomhedens kunder. I enhver opgave virksomheden arbejder med, kan der forventes en seriøs tilgang, så der sikres en indfrielse af de fælles forventninger.

Virksomheden og partnernes kompetencer, gør os til en god og solid samarbejdspartner, til sparring og udvikling af enhver salgsopgave.

Find ledige jobs hos OnLine Telemarketing ApS her

OnLine Telemarketing er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Salg

OnLine Telemarketing ApS

Vestergade 70-74, 1+2. sal
5000 Odense C

Den Hvide Facet 1, 2. sal
7100 Vejle