OJ Electronics A/S

Om OJ Electronics A/S
Know-how har skabt nye muligheder i mere end 50 år

Siden starten I 1964 har OJ Electronics A/S designet og udviklet elektroniske styringer til gulvvarme og til HVAC – primært ventilationsområdet. Gennem årene har vi udviklet intensiv applikationsviden – og erfaring, der giver os mulighed for at skabe innovative standard- og OEM løsninger til fordel for vore kunder.

Vi fokuserer på, at udvikle og producere produkter der er karakteriseret ved høj kvalitet, funktionalitet, pålidelighed, godt design og stor brugervenlighed.

Vi har hovedkontor I Sønderborg og vores produkter er globalt tilgængelige via distributører.
Vi har en stærk international position med datterselskaber og salgskontorer placeret I UK, US, Rusland og Polen.

Fokus på bæredygtighed

OJ Electronics A/S udvikler intelligente løsninger, der sikrer maximal komfort samtidig med lavest mulig energiforbrug. Vore produkter er med til at skabe intelligente og energibesparende løsninger for indendørs klimakontrol – hvad enten det drejer sig om elektrisk eller vandbåren gulvarme eller HVAC styringer, herunder motor controls.

Foruden at udvikle og producere fremtidens løsninger og produkter til klimastyring i hjemmet er OJ Electronic’s mission at bidrage til at gøre bygninger verden over mere klimavenlige.

Vores produkter skal være grønne i den forstand, at de yder den størst mulige komfort til forbrugerne, samtidig med at de bruger mindst mulig energi. OJ Electronics har desuden involveret sig i en række projekter med fokus på bæredygtighed.

Herunder kan nævnes ”Project Zero”, som har til formål at gøre Sønderborg og det omkringliggende område CO2-neutralt inden 2029. Sammen med en lang række lokale virksomheder og andre samarbejdspartnere går OJ Electronics efter at gøre sit hjemsted til forløber inden for cleantech.

Vil du være med til at skabe fremtidens løsninger? 

Hos OJ Electronics står vi altid klar til at byde nye talenter velkommen, og vi har i øjeblikket en række spændende stillinger opslået. Klik på nedenstående link og bliv klogere på dine muligheder for at blive en del af en innovativ og grøn virksomhed, hvor medarbejdernes know-how er det vigtigste aktiv.

 

Find ledige jobs hos OJ Electronics A/S her

OJ Electronics er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Eksportsalg Elektroingeniør Ingeniør Salg Salgsingeniør Softwareingeniør Softwareudvikling

OJ Electronics A/S

Stenager 13B
6400 Sønderborg