Ørsted

Vi gør en forskel i omstillingen til grøn energi

Vores 5.600 medarbejdere yder en ekstraordinær indsats hver eneste dag for at opfylde energibehovet hos de kunder, samarbejdspartnere og lokalsamfund, vi er en del af. Det gør vi ved at udvikle, opføre og drive avancerede anlæg for vedvarende energi og gå foran i den globale energiomstilling.

Fælles front mod klimaforandringer

Ørsted har forvandlet sig fra at være et af Europas mest kul- og olieintensive energiselskaber til at være en global leder inden for havvind. Vores omstilling er drevet af en vision om at gå foran i omstillingen til vedvarende energisystemer og indtage en klar position i kampen mod klimaforandringer. Vi har samtidig ændret vores forretningsmodel, så vi er klædt på til at konkurrere i en verden, der udelukkende kører på grøn energi.

Vi udvikler morgendagens vedvarende teknologier

Vi vil gå foran i omstillingen til grøn energi, og vi investerer derfor betydeligt i innovation og giver vores medarbejdere mulighed for at forme fremtidens vedvarende energiteknologier. Vi fremmer et dynamisk og mangfoldigt samarbejdsmiljø, og vi tilskynder alle vores medarbejdere til løbende læring og udvikling, så de kan realisere deres fulde potentiale.

Langsigtet medarbejdertilfredshed og -trivsel

Vores succes før, nu og i fremtiden bygger på vores engagerede og dygtige medarbejdere. Vi tror på, at medarbejdere, som trives på arbejdspladsen, er gladere, sundere og har mere energi også uden for arbejdet. Derfor arbejder Ørsted målrettet på at være en arbejdsplads, som fremmer et bæredygtigt arbejdsliv, der ikke alene tilskynder til at yde toppræstationer, men også tilbyder et motiverende formål, langsigtet medarbejdertilfredshed og fysisk og mental trivsel.

 

Læs mere om en karriere hos Ørsted på orsted.com/karriere

Find ledige jobs hos Ørsted her

Ørsted er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Byggeri og Anlæg Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Bygningskonstruktør Civilingeniør Datamatiker Dataanalytiker (Big Data) Diplomingeniør DSP-ingeniør (Digital Signal Processing) Elektriker Elektroingeniør Energiingeniør Energiteknolog Formidling HSEQ (QHSE) Industritekniker Ingeniør It-ingeniør Jura Kemiingeniør Kommunikation Kvalitet og kvalitetssikring Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Offshore/Maritim Procesingeniør Programmering Projektledelse/Planlægning Serviceingeniør Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Ørsted

Kraftværksvej 53
7000 Fredericia