Odense Robotics

Odense Robotics er Danmarks nationale klynge for robot, automation og drone, som samler flere end 230 robot-, automations- og dronevirksomheder og andre højteknologiske aktører i hele landet. Klyngen er blandt de 10 største robotklynger GLOBALT.

Odense Robotics arbejder for at accelerere innovation og bæredygtig udvikling i hele robot-, automation- og droneindustrien i Danmark. Dette sker gennem ydelser såsom: tech development, business development, netværk, startups og synlighed – bl.a. ved at synliggøre klyngevirksomheders ledige jobs i den hurtigt voksende industri. Tjek Jobbanken og CV-databasen ud her.

– Som virksomhed er vi hele tiden afhængige af at have adgang til højt kvalificeret arbejdskraft. Det har været en udfordring, men at robot- og automationsbranchen nu begynder at samarbejde og fokusere på vores fælles forretningsmæssige udfordringer betyder, at vi kan synliggøre den tyngde, som Odense har på området. Når vi får gjort omverden opmærksom på, hvor unik en position Odense har som robotby, så vil vi også kunne trække de bedste ressourcer til, siger administrerende direktør i Gibotech og bestyrelsesformand hos Odense Robotics, Henrik Anker.

Odense Robotics tilbyder yderligere en af de bedste inkubatorer i Europa for robot, automation og drone startup virksomheder: Odense Robotics StartUp Hub ved Teknologisk Institut i Odense. Her har startup virksomheder muligheden for at få en plads i Hubben og derefter accelerere deres udvikling og teknologi. Læs mere her.

Find ledige jobs i Odense Robotics's database her

På Odense Robotics's jobside kan du finde jobs inden for nedenstående kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se syddanske virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Diplomingeniør Drone Droneteknologi Elektriker Elektroingeniør Formidling Industritekniker Ingeniør Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Montør Nanoteknologi Procesingeniør Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Odense Robotics

Munkebjerg Business Park, Munkebjergvænget 1.
5230 Odense M.