Odense Robotics

Odense Robotics er klyngeorganisationen, som samler flere end 100 robot- og automationsvirksomheder og andre højteknologiske aktører i Odense. Klyngen er blandt de 10 største robotklynger GLOBALT.

Odense Robotics hjælper blandt andet virksomhederne med rekruttering til de mellem 50 og 100 ledige jobs, der konstant udbydes i den hurtigt voksende industri.

– Som virksomhed er vi hele tiden afhængige af at have adgang til højt kvalificeret arbejdskraft. Det har været en udfordring, men at robot- og automationsbranchen nu begynder at samarbejde og fokusere på vores fælles forretningsmæssige udfordringer betyder, at vi kan synliggøre den tyngde, som Odense har på området. Når vi får gjort omverden opmærksom på, hvor unik en position Odense har som robotby, så vil vi også kunne trække de bedste ressourcer til, siger administrerende direktør i Gibotech, Henrik Anker.

Odense Robotics tilbyder yderligere et miljø for robot Start Up’s. Sammen med Teknologisk Institut er der udviklet et Start Up og Scale Up miljø, der sikrer opstart og vækst for de tilknyttede virksomheder.

Find ledige jobs i Odense Robotics's database her

På Odense Robotics's jobside kan du finde jobs inden for nedenstående kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se syddanske virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Automation/Automationsteknolog Civilingeniør Diplomingeniør Elektriker Elektroingeniør Formidling Industritekniker Ingeniør Integreret Design Ingeniør It-ingeniør Kommunikation Marketing Maskiningeniør Maskinmester Mekatronikingeniør Montør Nanoteknologi Procesingeniør Procesoperatør Procesoptimering og supply chain Produktionsingeniør Produktudvikling og R&D Programmering Projektledelse/Planlægning Robotteknologi Salg Salgsingeniør Serviceingeniør Softwareingeniør Softwareudvikling Tekniker Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Odense Robotics

Forskerparken 10
5230 Odense M