Odense Kommune

Mod på fremtiden

I Odense Kommune arbejder vi hver dag på at gøre Odense til en åben og moderne storby.

Vi bidrager til at skabe de bedst mulige rammer om et godt liv for Odenses borgere –uanset om det handler om at få flere i beskæftigelse, hjælpe voksne mennesker til mere selvstændighed, give børn den bedst mulige start på tilværelsen, eller skabe grobund for endnu mere liv og vækst i Odense.

I Odense bygger vi på fællesskaber, udsyn og virketrang. Vi er i alt ca. 12.000 kolleger –lærere, pædagoger, social-og sundhedshjælpere, kontorfolk, sagsbehandlere, arkitekter, gartnere og meget mere –og vi er stolte over at arbejde i demokratiets tjeneste.

Sammen med Odenses næsten 200.000 borgere, lokale virksomheder og frivillige, har vi modet og viljen til at skabe fremtidens Odense.
Har du også mod på fremtiden?

Find ledige jobs hos Odense Kommune her

Odense Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Arkitektur Beskæftigelsesfaglig Business Intelligence Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Byplanlægning Design Kommunikation Designer/Teknisk Designer Digital Design Forhandling Formidling Forskning Generalist HR Indkøb Ingeniør It-ingeniør Jura Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Lager og logistik Landskabsarkitekt Ledelse Marketing Miljøteknologi Offentlig administration Procesoptimering og supply chain Programmering Projektledelse/Planlægning Psykologi Pædagogik Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Transport Turisme og oplevelsesøkonomi Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Odense Kommune

Flakhaven 2
5000 Odense C