Nyborg Kommune

Nyborg Kommune er en attraktiv kommune midt i hjertet af Danmark, med hyggelige handelsgader og med flere historiske og kulturelle seværdigheder.

32.140 mennesker bor i Nyborg Kommune, som dækker et areal på 278 km².

Nyborg Kommune ligger smukt og centralt i Danmark mellem skov og strand og alligevel tæt på motorvej, jernbane, dybvandshavn og Storebæltsbroen. Nyborg Kommune har et alsidigt fritids- og kulturliv og et rigt handelsliv. Her er gode uddannelsesmuligheder og institutioner samt erhvervsliv med flere markedsledende virksomheder. Det er en levende og spændende kommune at bo, arbejde og leve i.

Kommunen er en mangfoldig arbejdsplads med omkring 2.500 ansatte. Det er ingeniører, akademikere, økonomer, social- og sundhedspersonale, socialrådgivere, pædagoger, kontomedarbejdere og mange andre side om side. Mulighederne er uendelige og arbejdet meningsfyldt – du arbejder for Nyborg Kommunes borgere og brugere.

Nyborg Kommune har en værdibaseret personalepolitik som danner ramme for kommunes arbejdspladser og medarbejdere.

Samarbejdet og omgangstonen i Nyborg Kommune er med til at skabe udvikling, arbejdsglæde og trivsel fordi vores handlinger er baseret på troværdighed og et anerkendende menneskesyn.

Find ledige jobs hos Nyborg Kommune her

Nyborg Kommune er altid på udkig efter talenter med de følgende kompetencer:

Klik på kompetencerne herunder for at se andre virksomheder, der søger medarbejdere inden for de enkelte områder.

Administration Analyse Arbejdsmiljø Arkitektur Beskæftigelsesfaglig Bygningsingeniør/Anlægsingeniør Byplanlægning Datamatiker Diplomingeniør Erhvervsudvikling Formidling Fundraising Generalist It-ingeniør Jura Kommunikation Konsulent Kulturudvikling Landskabsarkitekt Ledelse Marketing Miljøteknologi Offentlig administration Programmering Projektledelse/Planlægning Psykologi Pædagogik Sundhed Sygeplejerske Tandlæge Undervisning Velfærdsteknologi Økonomi/Regnskab Økonomistyring

Nyborg Kommune

Torvet 1
5800 Nyborg